Розповіли, де в Луцьку поселять військових із Севастопольської бригади авіаторів

Розповіли, де в Луцьку поселять військових із Севастопольської бригади авіаторів

Для військових, які прибудуть в Луцьк, зводять гуртожитки, а також сім’ям підшукали квартири.

Про це розповів Григорій Пустовіт, – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

«На аеродромі будується два гуртожитки на 125 чоловік, відповідно 250 чоловік буде там проживати. Розпочалася роботи з будівництва гуртожитку і на території військового містечка на вулиці Привокзальній. Зараз уже військовослужбовці Севастопольської бригади перебазувалися в місто Луцьк, і 196 їхній сімей живе на квартирах. Наші ріелтори луцькі дуже постаралися, допомогли їм», – каже Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, бригаду урочисто зустрічатимуть на Театральному майдані у п’ятницю, 21 вересня. Церемонія обійдеться Луцьку у понад 30 тисяч гривень.

 
У Луцьку зустрічатимуть 204 Севастопольську бригаду тактичної авіації імені Олександра Покришкіна

У Луцьку зустрічатимуть 204 Севастопольську бригаду тактичної авіації імені Олександра Покришкіна. Раніше вона розміщувалася у Криму. Після його окупації авіаторів передислокували до Миколаєва. Згідно з розпорядженням уряду військова частина Повітряних Сил переїде на Волинь. У Луцьку облаштовують військове містечко та аеродром, розповів виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. Цієї п”ятниці 21 вересня опівдні на Театральному майдані лучани зможуть поспілкуватися з авіаторами та їх родинами. Цього дня святкуватимуть річницю створення військового формування. На організацію заходу з міського бюджету витратять більше 30-ти тисяч гривень, каже Григорій Пустовіт.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 18 September 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які жінки найбільше подобаються чоловікам: несподіваний висновок психологів
Наступна новина «Не тільки вчу, а й вчуся у студентів», – професор луцького вишу Наталія Павліха
Останні новини
Схожі новини