Розповіли детально, як видаватимуть електронні квитки луцьким школярам

Розповіли детально, як видаватимуть електронні квитки луцьким школярам
Фото ілюстративне

Розповіли, якою буде процедура видачі електронних квитків учням луцьких шкіл.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Citycard у Facebook.

Згідно з інформацією, дирекція школи від карткового центру «СІТІ КАРД СИСТЕМ» має отримати бланк заяви щодо надання згоди на обробку персональних даних та необхідну кількість електронних квитків.

Кожні учень і учениця отриманий бланк заяви передадуть батькам для заповнення.

У випадку наявності повної пільги на проїзд до заяви батькам необхідно додати копію документа, що надає право на пільговий проїзд у громадському транспорті. 

Обов’язково до заяви слід додати фотографія учня (учениці) в електронному вигляді. Таке фото можна зробити за допомогою телефону та надіслати через вайбер, месенджер, електронну пошту або іншим способом.

Наголошують, що «фото на документи» в паперовому вигляді не потрібно робити, тобто його можна зробити вдома батькам або класному керівникові у класі. 

У випадку відсутності фотографії електронний квиток не видадуть. 

Заповнені заяви з копією документа, що надає право на пільговий проїзд (у випадку наявності), дирекція школи має передати до «СІТІ КАРД СИСТЕМ» безпосередньо у навчальному закладі під час зустрічі з представником «СІТІ КАРД СИСТЕМ». 

Фотографії із зазначенням учня (учениці) потрібно надіслати в електронному вигляді до «СІТІ КАРД СИСТЕМ» по каналах зв’язку, що узгоджуватимуться з представником «СІТІ КАРД СИСТЕМ».

Під час видачі електронного квитка фіксуватиметься ідентифікатор отриманого електронного квитка та прізвище та ім’я учня чи учениці, що його отримали. 

Електронний квиток для учнів шкіл видаватиметься безпосередньо у навчальних закладах.

Читати також: У школах Луцька даватимуть електронні квитки і місцевим, і приїжджим учням

Нагадаємо, з 11 листопада у Луцьку стартує безготівкова оплата проїзду у маршртуках та тролейбусах.

З 22 жовтня почали видавати електронні картки для проїзду пільговиків у громадському транспорті. Зокрема їх можна отрммати в офісі «Сіті кард», що на вулиці Лесі Українки, 16, у ЦНАПі (вулиця Лесі Українки, 35), у приміщенні департаменту соціальної політики (проспект Волі, 4а) та у сервісному-центрі EVODA комунального підприємства «Луцькводоканал» на проспекті Соборності, 25.

Із 2 листопада неперсоніфікований електронний квиток зможуть купити лучани та гості міста у стаціонарних точках продажу, які до того часу мають з’явитися.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Про життя в Луцьку і мрії про Європу. Інтерв’ю з футболістом ФК «Волинь» з Ірану
Наступна новина Найбільша мрія – щоб дитина знову стала на ноги. Який стан хлопчика, котрий захворів на поліомієліт
Останні новини
Схожі новини