Коли можна буде купити електронний квиток для проїзду у Луцьку?

Коли можна буде купити електронний квиток для проїзду у Луцьку?
Фото ілюстративне

Мешканці та гості Луцька придбати електронні квитки для проїзду в громадському транспорті зможуть з 2 листопада: у місті з'явиться більше сорока стаціонарних точок продажу карток.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов, повідомляє ІА Конкурент.

З його слів, у терміналах продаватимуться неперсоніфіковані картки, тобто придбати їх можна без паспорта чи інших документів, що посвідчують особу.

«Вже є сайт CityCard, можна зайти і там подивитися. Картки будуть продаватися з 2 листопада, можливо, з 31 жовтня, а в мобільному додатку буде видно, де їх можна купити», – зазначив він. 

Неперсоніфіковані картки котуватимуть 35 гривень.

Нагадаємо, з 11 листопада у Луцьку стартує безготівкова оплата проїзду у маршртуках та тролейбусах.

З 22 жовтня почали видавати електронні картки для проїзду пільговиків у громадському транспорті. Зокрема їх можна отрммати в офісі «Сіті кард», що на вулиці Лесі Українки, 16, у ЦНАПі (вулиця Лесі Українки, 35), у приміщенні департаменту соціальної політики (проспект Волі, 4а).

З 14-ї години 25 жовтня електронні квитки для пільговиків почнуть видавати у сервісному-центрі EVODA комунального підприємства «Луцькводоканал» на проспекті Соборності, 25.

Читати також: Безготівковий проїзд у Луцьку. Які документи треба взяти, щоб отримати електронний квиток?

Учням видаватимуть електронні квитки у навчальних закладах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дифтерія в Україні. Що треба знати про неї і як уберегтися
Наступна новина Таємниця луцької барди. Що зливає у каналізацію спиртзавод?
Останні новини
Схожі новини