Розповіли, яке покарання загрожує керівнику банди, що грабувала будинки в Луцьку

Розповіли, яке покарання загрожує керівнику банди, що грабувала будинки в Луцьку

Керівника банди зловмисників, яка кілька років грабували будинки в Луцьку, можуть ув'язнити на 10 років, - каже активіст Олександр Ніколайчук.

«Уже дехто і призабув про діяльність цинічної банди, яка кілька років поспіль грабувала офісні та складські приміщення, будинки й помешкання лучан. Шкода, що до суду із великої кількості її учасників та співучасників дійшло лише дві особи. Хтось і пам'ятає, як Даур, дивлячись в очі правоохороцям, говорив: «Да. Я влупив. А ви спробуйте доведіть». Луцькі патрульні поліцейські добре пам'ятають, коли по них стріляли під час однієї зі спроб затримання... І цей епізод не у суді. Бо не є достатньо доказів», – написав чоловік у Facebook.

«Справа «банди Марганії» складається із 17-ти епізодів і упродовж більше року розглядається колегією суддів начолі із головою Луцького міськрайонного суду по фактах крадіжок, володінням наркотичними засобами та вогнепальною зброєю і набоями, нанесенням тілесних ушкоджень».

«Отже, розгляд вже сьогодні збіг кінця: відбулися судові дебати, останнє слово обвинувачених та репліки сторін захисту та обвинувачення. Прокурор по моєму епізоду «попросив» для «главаря» 10 років тюремного ув'язнення із конфіскацією майна. Вирок колегії суддів будемо заслуховувати цієї п'ятниці, 25 травня, о 14:00. Принагідно, запрошую небайдужих містян та ЗМІ до приміщення суду, що поруч кільця на 40-му по вул. Конякіна, 3», – закликав Ніколайчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Верховній Раді вимагатимуть імпічменту Порошенка
Наступна новина Пішов у ліс і не повернувся: на Волині уже два тижні не можуть знайти чоловіка
Останні новини
Схожі новини