Літній розпродаж бруківки від Le Bruk. Встигніть купити!

Літній розпродаж бруківки від Le Bruk. Встигніть купити!

Популярну бруківку «Цеглинка» сірого кольору від луцької торгової марки Le Bruk продають зі знижкою 15%. Акція діє лише до 1 липня.

Які особливості цієї бруківки?

✔️ Проста і строга форма «Цеглинки» підходить для класичного дизайну тротуарів, дворів, пішохідних доріжок, проїжджої частини, міських майданів і вулиць – фактично для будь-якої території.

✔️ Сіру «Цеглинку» легко поєднати із кольоровою бруківкою, що дає можливість створювати величезну кількість варіантів викладки. Можливі кольори: сірий, чорний, зелений, червоний, оливковий, жовтий, коричневий, помаранчевий.

✔️ Цією бруківкою можна «малювати» справжні картини, створювати орнамент у модерному чи народному стилі. «Цеглинкою» легко вимостити популярний візерунок «вишиванка».

До речі, плиткою «Цеглина»  від Le Bruk викладена головна пішохідна вулиця Луцька – Лесі Українки. Для «вишитого» орнаменту тут використали сіру та червону бруківку.

✔️ Товщина: 60 мм. Така плитка легко витримує навантаження легкового транспорту.

✔️ Тривалий час експлуатації, легкість монтажу та гарантія 5 років.

Скільки коштує?

Базова ціна – 199 гривень за квадратний метр, а на час акції – 169 гривень. Тобто виходить економія – 30 гривень на квадратному метрі.

Нещодавно Le Bruk запустили нову лінію із виготовлення бруківки оригінальної форми «Носталіт». Як вона виглядає і які має особливості – читайте за посиланням.

Якщо ви хочете придбати бруківку, звертайтесь до виробника Le Bruk

Адреса: м. Луцьк, вул. Вахтангова, 12

Телефон: 067 334 1112, 050 678 82 55.

Сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/brukivkalebruk/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я не бачу себе в політиці», – екс-губернатор Волині Савченко
Наступна новина Володимир-Волинський обирає собі логотип. Які є варіанти?
Останні новини
Схожі новини