РЦ «Промінь»: одразу чотири новинки цього тижня у луцькому Multiplex

РЦ «Промінь»: одразу чотири новинки цього тижня у луцькому Multiplex

Цього тижня у кінотеатрі MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», одразу чотири прем’єри – комедія «Пригоди Паддінгтона 2», фільм жахів «Астрал. Останній ключ», драма «Форма води» та фільм-фентезі «Бійся своїх бажань». 

Які ще фільми транслюватимуть упродовж 18 – 24 січня, у кінотеатрі MULTIPLEX, читайте у кіноафіші на Першому.

Пригоди Паддінгтона 2

10:10 11:30 12:20 13:40 14:30 16:40 18:50 20:00 21:00 00:05

В антикварному магазині Лондона чарівний та добре вихований ведмідь Паддінгтон знаходить унікальну старовинну книгу. Поки він з усіх своїх ведмежих сил намагається накопичити на неї гроші, рідкісне видання раптово викрадають.

Паддінгтон виявляється залучений до афери століття, яку затіяв знаменитий актор, який нині рекламує собачі консерви, а свій талант до перевтілення використовує для полювання за скарбами, захованими по всьому Лондону.

Астрал. Останній ключ

15:30 17:40 19:50 20:50 22:00 23:10 00:10

Нова глава історії про екстрасенса, яка вміє розмовляти з мертвими. На цей раз в життя втілюється її найстрашніший кошмар: сутності з потойбічного світу проникають в її власний будинок.

Джуманджі: Поклик джунглів

10:05 15:50 17:30 19:15

Чотири абсолютно різні підлітки опиняються всередині гри "Джуманджі" - тепер на кожному кроці їм доведеться рятуватися та оминати загрози.

Для того, щоб пройти гру і залишитися в живих, підлітки перевтілюються у персонажів "Джуманджі" - сором'язливий Спенсер стає сильним і відважним дослідником, брутальний Фридж - невправним коротуном, модниця Беттані опиняється у тілі професора, а незграба Марта перетворюється на спритну амазонку.

Друзі змушені прийняти свої нові ролі і стати переможцями у грі, сповненій пасток, хитрих загадок, сутичок з дикими звірами і страхіть небезпечних джунглів.

Форма вода

12:30 18:20 23:20

Фентезійна мелодрама "Форма води" розповідає про німу працівницю надсекретної воєнної лабораторії, яка закохалася у істоту-амфібію. Казкова притча про кохання не просто показує трагічність таких відносин, але й відтворює параноїдальні настрої "холодної війни" в Америці 1960-х років.

Дуже погані матусі - 2

11:10 13:20

Великий будинок, люблячий чоловік, талановиті діти і кар'єра. Ми вже дорослі і самі приймаємо рішення? Як би не так! Турботливі батьки досі не залишають нас без «цінних порад», особливо, коли вони несподівано приїдуть на Новий рік. Правда, відриватися вони теж навчать по-дорослому! Іншими словами, свято підкралося непомітно ... 

Свінгери

17:10 23:45

“Свінгери” – це українська версія латвійського кінохіта 2016 року від продюсерів проекту “Світське життя з Катериною Осадчою”. Усіх персонажів стрічки об'єднує бажання флірту – з партнером на вечорі свінгу чи з випадковим знайомим на балконі. 

Заможний альфа-самець Ігор нудьгує в компанії своєї дівчини Ілони – гламурної світської левиці, яка більше за нього самого любить його гроші й хоче стати дизайнеркою піжам за його рахунок. Тим часом в хрущовку повертається з роботи лікар-пульмонолог Андрій: його дружина Ірина в халаті та бігуді вимагає сексу, на який у нього немає ані сил, ані бажання. 10 років рутини у шлюбі вбили будь-яку пристрасть в цій парі. 

Ігор та Ірина підбурюють своїх партнерів вдатися до сексуального експерименту – свінгерського вечора.  Що буде, якщо ці пари поміняються партнерами?

Тим часом 30-річну вчительку англійської Свєту виставив оголеною на балкон коханець, коли його дружина раптово повернулася до квартири. Врятувати і обігріти її може тільки сусід по балкону Денис. Але вечір перестає бути томним, коли на порозі у Дениса з'являється продюсер Едуард. 
Буде так гаряче, що і сніг розтане...

Найвеличніший шоумен

13:10 15:00

Фінеас Тейлор Барнум з дитинства і упродовж життя мріяв залишити свій слід в історії людства, а не просто безславно канути у Лету. Але він не міг знайти свою нішу, своє призначення, і усе, чим Фінеас займався - абсолютно не приносило йому ніякої радості.

І, здавалося б, вже на краю відчаю, коли увесь світ повернувся до нього спиною, Фінеас збирає останні сили і вирушає за своєю мрією. Майстер створює неймовірну виставу-сенсацію, грандіозне дійство, що ознаменувало народження світового шоу-бізу.

Темні часи

10:40 21:40

Історія про перший і вирішальний крок Вінстона Черчілля на посаді прем'єр-міністра Великобританії, який отримав владу при надзвичайних обставинах. Успіхи нацистської армії розбурхали британське співтовариство, але всупереч тиску і страху інших політиків, Черчилль відмовляється йти на угоду з Гітлером.

Фердинанд

15:20 

Буває іноді така несправедливість в житті: на наймиролюбнішого в світі бика, який з дитинства волів сидіти під деревом і вдихати аромат квітів, а не бігати навколо, стикаючись лобами з іншими одноплемінниками, упав безглуздий жереб долі - його як «найбільш швидкого й дикого екземпляра» помилково обрали для участі в бою биків в Мадриді…

Бійся своїх бажань

22:00

У дитинстві сімнадцятирічна Клер Шеннон стала свідком суїциду своєї матері. Зараз вона зазнає знущань у школі та страждає від маніакальних витівок свого батька. Одного разу її тато приніс додому дивну скриньку, на якій написано, що вона може виконати сім будь-яких бажань. Спочатку дівчина не вірила в це, але її бажання дійсно збувалися.

Тепер у Клер життя, про яке вона мріяла – любов, гроші, успіх. Але люди навколо дівчини почали вмирати жорстокими смертями,  і це завжди було пов'язано з її бажаннями. Клер розуміє, що повинна позбутися від цієї чорної скриньки, але вже не може... Поступово дівчина теж занурюється у цей темний світ, але вона просто зобов'язана врятуватися сама і врятувати інших.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині чоловік замерз до смерті, ще один - в реанімації
Наступна новина Танці різних народів і колядки: у Луцьку виступив хор Верьовки. ФОТОРЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини