РЦ «Промінь»: одразу чотири новинки цього тижня у луцькому Multiplex

РЦ «Промінь»: одразу чотири новинки цього тижня у луцькому Multiplex

Цього тижня у кінотеатрі MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», одразу чотири прем’єри – фантастична комедія «Зменшення», біографічний фільм «Гра Моллі», бойовик «Брейвен» та комедія «Крутий татусь». 

Які ще фільми транслюватимуть упродовж 1 – 7 лютого, у кінотеатрі MULTIPLEX, читайте у кіноафіші на Першому.

Зменшення

12:40 18:00 20:40 21:30 23:20

Зовсім скоро наша планета просто не витримає такої кількості споживання, відходів і навіть людей. І ось, коли світ вже на грані і людство стикається з кризою перенаселення, вчені розробляють радикальний метод для вирішення проблеми - усі розуміють, що кількісне зменшення - це аморально і неможливо у сучасному суспільстві, проте зменшити зріст видається реальною панацеєю.

Тим паче, що вести таке міні-життя куди більш вигідно. Саме тому звичайний хлопець Пол і його дружина Одрі одразу ж вирішують залишити своє пересічне життя та пройти процедуру зменшення. Які наслідки для світу і подружжя матиме такий експеримент і чи дійсно можливо жити у форматі "міні"?

Гра Моллі

12:30 16:35 20:05 23:00

Не потрапивши в Олімпійську збірну, Моллі Блум не зневіряється, а вирішує взяти рік на відпочинок, перш ніж починати навчання у юридичній школі. Дівчина влаштовується на роботу в невелике кафе у Лос-Анджелесі, але це не приносить їй бажаного заробітку, і тоді вона вирішує відкрити підпільний клуб для любителів гри в покер. Нелегальний бізнес виявляється дуже прибутковим, а клуб стає популярним серед голлівудських зірок і інших впливових та багатих осіб. Незабаром Моллі Блум стає справжньою "принцесою покеру", але незабаром біла смуга змінюється чорною.

Брейвен 

15:15 17:15 19:15 23:25

Бойовик про лісника Джо Брейвена, який живе тихим та спокійним життям разом зі своєю сім’єю на кордоні США та Канади. Однак одного разу в його життя втручається банда наркоторговців, котра ще не знає, що в цих лісах чатують не лише небезпечні звірі, але й сильна та безкомпромісна людина, яка піде на все задля порятунку своєї родини…

Крутий татусь

11:30 19:20

Головний герой - 40-літній Адріан - незважаючи на свій вік, так і залишився дитиною. Втомившись від витівок Адріана, його дружина Мод вирішує подати на розлучення. У надії повернути кохання своєї дружини, Адріан наважується влаштувати зі своєї квартири справжній дитячий садок, аби довести Мод, що він доросла та відповідальна людина.

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті

10:15 13:00 13:50 15:20 18:20 21:05 23:50

Томас бере на себе відповідальність стати главою серед глейдерів, що вижили. Разом вони мусять виконати фінальну місію - прокрастися у легендарне Останнє місто і відшукати ліки від смертельного штамму. Це місце - найнебезпечніший лабіринт, який контролюється таємною організацією. Кожен, хто зможе вижити там, отримає можливість знайти відповіді на усі питання.

Пригоди Паддінгтона 2

10:20 15:45 17:55

В антикварному магазині Лондона чарівний та добре вихований ведмідь Паддінгтон знаходить унікальну старовинну книгу. Поки він з усіх своїх ведмежих сил намагається накопичити на неї гроші, рідкісне видання раптово викрадають. Паддінгтон виявляється залучений до афери століття, яку затіяв знаменитий актор, який нині рекламує собачі консерви, а свій талант до перевтілення використовує для полювання за скарбами, захованими по всьому Лондону.

Астрал: Останній ключ

21:15 00:10

Нова глава історії про екстрасенса, яка вміє розмовляти з мертвими. На цей раз в життя втілюється її найстрашніший кошмар: сутності з потойбічного світу проникають в її власний будинок.

Джуманджі: Поклик джунглів

10:15

Чотири абсолютно різні підлітки опиняються всередині гри "Джуманджі" - тепер на кожному кроці їм доведеться рятуватися та оминати загрози. Для того, щоб пройти гру і залишитися в живих, підлітки перевтілюються у персонажів "Джуманджі" - сором'язливий Спенсер стає сильним і відважним дослідником, брутальний Фридж - невправним коротуном, модниця Беттані опиняється у тілі професора, а незграба Марта перетворюється на спритну амазонку. Друзі змушені прийняти свої нові ролі і стати переможцями у грі, сповненій пасток, хитрих загадок, сутичок з дикими звірами і страхіть небезпечних джунглів. 

З 8 лютого у Mulltuplex прем’єра фільму «МІФ».  Новий фільм Леоніда Кантера та Івана Яснія розповідає історію життя Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом.

Василь народився у Львові, але згодом переїхав до Франції, де прожив 19 років. Там він мав усе, що ми звикли називати «щастям»: ім’я, успішну кар’єру на світових оперних сценах, вірних друзів і кохання.

Він брав активну участь у Революції Гідності, очоливши демонстрації у Франції, а згодом долучився й до волонтерського руху, допомагаючи Україні. Здавалося б, робив більш ніж достатньо , як для людини творчої професії.

Але Василь вирішив залишити сцену та кар’єру в Європі й стати до лав добровольців, коли в його рідну країну прийшла війна. Під час виконання бойової задачі Василь «Міф» Сліпак загинув від кулі снайпера.

Автори поєднують у фільмі два жанри: кіно та концерт. Використано безліч архівних відео, які показують героя у повсякденні та на сцені. Також переплітаються дві сюжетні лінії, які подібні настільки, що забуваєш, де вигадка а де реальність. Одна – це оповідання Джанні Родарі «Джельсоміно в країні брехунів» про хлопчика, що мав унікальний голос та боровся ним із негідниками; а друга – історія про Василя, який поклав свій голос і життя у боротьбі за свою країну, оскільки не міг мовчати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Операція «Акциз-2018»: на Волині вкотре припинено діяльність підпільної АЗС
Наступна новина Волинські патрульні врятували жінку від падіння з мосту. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини