РЦ «Промінь»: одразу три новинки цього тижня у луцькому Multiplex

РЦ «Промінь»: одразу три новинки цього тижня у луцькому Multiplex

Цього тижня у кінотеатрі MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», одразу три прем’єри – фантастична стрічка «Атлантида», фільм жахів «День мерців: Родовід» та допрем’єрний показ фільму «Темні часи». 

Які ще фільми транслюватимуть упродовж 11 – 17 січня, у кінотеатрі MULTIPLEX, читайте у кіноафіші на Першому.

Джуманджі: Поклик джунглів

10:10 13:20 15:45 18:10 20:35 23:10

Чотири абсолютно різні підлітки опиняються всередині гри "Джуманджі" - тепер на кожному кроці їм доведеться рятуватися та оминати загрози.

Для того, щоб пройти гру і залишитися в живих, підлітки перевтілюються у персонажів "Джуманджі" - сором'язливий Спенсер стає сильним і відважним дослідником, брутальний Фридж - невправним коротуном, модниця Беттані опиняється у тілі професора, а незграба Марта перетворюється на спритну амазонку.

Друзі змушені прийняти свої нові ролі і стати переможцями у грі, сповненій пасток, хитрих загадок, сутичок з дикими звірами і страхіть небезпечних джунглів.

Фердинанд

10:10 11:05 12:25 13:05 14:40 18:05

Буває іноді така несправедливість в житті: на наймиролюбнішого в світі бика, який з дитинства волів сидіти під деревом і вдихати аромат квітів, а не бігати навколо, стикаючись лобами з іншими одноплемінниками, упав безглуздий жереб долі - його як «найбільш швидкого й дикого екземпляра» помилково обрали для участі в бою биків в Мадриді…

Найвеличніший шоумен

12:25 15:10 17:15 19:25 21:35

Фінеас Тейлор Барнум з дитинства і упродовж життя мріяв залишити свій слід в історії людства, а не просто безславно канути у Лету. Але він не міг знайти свою нішу, своє призначення, і усе, чим Фінеас займався - абсолютно не приносило йому ніякої радості.

І, здавалося б, вже на краю відчаю, коли увесь світ повернувся до нього спиною, Фінеас збирає останні сили і вирушає за своєю мрією. Майстер створює неймовірну виставу-сенсацію, грандіозне дійство, що ознаменувало народження світового шоу-бізу.

Дуже погані матусі - 2

11:35 16:55 19:05 21:15 23:25

Великий будинок, люблячий чоловік, талановиті діти і кар'єра. Ми вже дорослі і самі приймаємо рішення? Як би не так! Турботливі батьки досі не залишають нас без «цінних порад», особливо, коли вони несподівано приїдуть на Новий рік. Правда, відриватися вони теж навчать по-дорослому! Іншими словами, свято підкралося непомітно ... 

Свінгери

16:45 18:50 23:10 23:45

“Свінгери” – це українська версія латвійського кінохіта 2016 року від продюсерів проекту “Світське життя з Катериною Осадчою”. Усіх персонажів стрічки об'єднує бажання флірту – з партнером на вечорі свінгу чи з випадковим знайомим на балконі. 

Заможний альфа-самець Ігор нудьгує в компанії своєї дівчини Ілони – гламурної світської левиці, яка більше за нього самого любить його гроші й хоче стати дизайнеркою піжам за його рахунок. Тим часом в хрущовку повертається з роботи лікар-пульмонолог Андрій: його дружина Ірина в халаті та бігуді вимагає сексу, на який у нього немає ані сил, ані бажання. 10 років рутини у шлюбі вбили будь-яку пристрасть в цій парі. 

Ігор та Ірина підбурюють своїх партнерів вдатися до сексуального експерименту – свінгерського вечора.  Що буде, якщо ці пари поміняються партнерами?

Тим часом 30-річну вчительку англійської Свєту виставив оголеною на балкон коханець, коли його дружина раптово повернулася до квартири. Врятувати і обігріти її може тільки сусід по балкону Денис. Але вечір перестає бути томним, коли на порозі у Дениса з'являється продюсер Едуард. 
Буде так гаряче, що і сніг розтане…

День мерців: Родовід

20:05 22:00 23:55

Невелика група військовослужбовців та тих, хто вижив ховаються у підземному бункері. Поки вони там - вони намагаються знайти ліки у світі, переповненому зомбі. 

Атлантида

10:40 14:30 20:55

Головного героя запрошують працювати метеорологом на віддаленому острові посеред океану. Звичайно, він приймає таку незвичну і цікаву пропозицію.

Проте одразу ж після приїзду починаються дивні речі - єдиний мешканець острову - доглядач маяка, навіть не вітається, а після першої ночі, проведеної у маленькому будинку, головний герой розуміє, що вони тут не самі і те, що він побачив не має ніякого адекватного пояснення…

Санта і компанія

16:05

92 тисячі ельфів, відповідальних за виготовлення новорічних подарунків для дітей, просто напередодні Різдва починають хворіти! Санті нічого не лишається, окрім того, щоб облетіти Землю на своїх оленях і знайти ліки для помічників та врятувати свято! Одна проблема - ніхто не визнає у ньому найголовнішого в світі чарівника…

Все тільки починається

13:55

Дюк, колись блискучий адвокат великих злочинних угруповань, перебуваючи під програмою захисту свідків, тусується на розкішній віллі Капрі, влаштовуючи шалені свята життя для своїх гостей і перетворюючи будні в яскравий Jazz.

Одного разу, під Різдво, на віллу приїжджає брутальний екс-агент ФБР Лео і перевертає все догори дном. Але, як виявилося, все тільки починається: слідом за Лео на віллу підтягуються хлопці з мафії, що мають старий зуб на Дюка і Лео. Вечірка буде спекотною!

З 13 січня у Multiplex стартують допрем'єрні покази фільму «Темні часи».

Темні часи

Історія про перший і вирішальний крок Вінстона Черчілля на посаді прем'єр-міністра Великобританії, який отримав владу при надзвичайних обставинах. Успіхи нацистської армії розбурхали британське співтовариство, але всупереч тиску і страху інших політиків, Черчилль відмовляється йти на угоду з Гітлером.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибух в Калинівці: військовослужбовець отримав 2500 гривень штрафу за недбалість. ВІДЕО
Наступна новина На Волині жорсткіше боротимуться із контрабандою та корупцією на кордоні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини