Вибух в Калинівці: військовослужбовець отримав 2500 гривень штрафу за недбалість. ВІДЕО

Вибух в Калинівці: військовослужбовець отримав 2500 гривень штрафу за недбалість. ВІДЕО

Дві з половиною тисячі гривень − такий штраф доведеться сплатити військовослужбовцю за недбалість, яка спричинила вибух на арсеналі Міністерства оборони в Калинівці Вінницької області. Подібного рішення домоглася військова прокуратура.

Встановлено, що офіцер неналежно виконував свої службові обов'язки. Зокрема, щодо здійснення контролю за станом пропускного режиму. А також через недотриманням порядку допуску особового складу і техніки на адміністративно-господарську територію арсеналу.

Як виявило слідство, працівники приватного підприємства здійснили переміщення заборонених легкозаймистих речовин і пожежонебезпечних предметів на технічну територію військової частини, де безпосередньо зберігалися боєприпаси. Рішення Апеляційного суду Вінницької області є остаточним і оскарженню не підлягає. Вибухи на військових складах у Калинівці почалися 26 вересня. Їх було чутно за 150 км, видно – за 40 км. З цього та навколишніх населених пунктів евакуювали близько 30 тисяч осіб,


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу в зоні АТО загинуло троє українських військових
Наступна новина РЦ «Промінь»: одразу три новинки цього тижня у луцькому Multiplex
Останні новини
Схожі новини