Прем’єра «Кіборгів» у луцькому Multiplex: розклад сеансів

Прем’єра «Кіборгів» у луцькому Multiplex: розклад сеансів

Головна прем’єра цього тижня у MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», художній фільм «Кіборги» –історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну.

Які ще фільми транслюватимуть упродовж наступного тижня, 7 – 13 грудня, у кінотеатрі MULTIPLEX читайте у кіноафіші на Першому

Кіборги

10:00 12:20 14:10 16:30 18:50 20:00 21:15

Художній фільм «Кіборги» – історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю в походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідню землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Адже за їхніми спинами матері, жінки, діти та вся Україна!

КУПИТИ КВИТОК

За прірвою у житі 

20:55 23:05

Перед нами Нью-Йорк ХХ століття – зовсім ще юний Джером Селінджер намагається знайти себе у цьому бурному та прекрасному світі. Романтичні стосунки з відомою громадською діячкою, страшні фронтові реалії Другої Світової і життєві перепетії стають основою для головного надбання письменника – книги «Над прірвою у житті».

Щасливий день смерті

10:05 17:05 21:30 23:30

Кожний в університеті мріяв потрапити на її день народження, але свято було безнадійно зіпсовано незнайомцем у масці, який убив винуватицю дійства. Але долі піднесла іменинниці подарунок – безкінечний запас життів. І тепер у дівчини є шанс знайти свого вбивця, адже цей день буде повторюватися знов і знов…

Хто в домі тато 2

12:05 16:30 18:15 22:30

Битва татусів виходить на новий рівень! Тепер вони матимуть справу з власними батьками.

Ліга справедливості

14:40 19:05 23:30

Брюс Вейн, натхненний самопожертвою Супермена, знову знаходить віру в людство. За підтримки нової союзниці, Діани Прінс, він розпочинає битву з іще могутнішим супротивником. Бетмен і Диво-Жінка швидко набирають команду надлюдей для боротьби з новою загрозою. Але незважаючи на унікальний склад загону супергероїв: Бетмен, Диво-Жінка, Аквамен, Кіборг і Флеш, - можливо, рятувати планету від вторгнення катастрофічних масштабів уже занадто пізно.

Коко 

11:30 13:30 17:30 

Оскароносні Disney\Pixar запрошують у нову дивовижну мандрівку! Мігель живе в мексиканському селі в родині шевців і дуже хоче стати музикантом. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Країні Мертвих. Отож, взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого пса Данте, Мігель вирушає в потойбіччя… Ходімо із ним!

Коматозники

16:00 22:40

Група студентів-медиків вводить один одного у стан «кілінічної смерті», прагнучи розгадати одну з найбільших таємниць людства. Заграючи зі смертю, вони намагаються з'ясувати, як влаштований потойбічний світ, і чи існує він взагалі. До яких наслідків призведе цей ризикований експеримент?

Дихай 

11:10 20:20

Реальна історія Робіна Кавендиша – неймовірно красивого і талановитого авантюриста. Його манери, наполегливість і відмінне почуття гумору з першого погляду підкорили Діану. Після весілля молодята відправляються у подорож, під час якої Робіт тяжко захворів. І тепер лише любов здатна подарувати йому друге життя… 

Нагадаємо, в РЦ «Промінь» стартували покази вистав найкращих британських театрів. У середу, 13 грудня, на екрані Multiplex показуватимуть 

Мікеланджело: Любов та смерть

19:30

Один із кращих художників епохи Відродження – а, можливо, і всіх часів – стане об’єктом нової масштабної виставки у Національній галереї. Автор величних шедеврів світової культури був і живописцем, і скульптором, і архітектором. Новий фільм про пристрасного та яскравого творця дослідить корені творчості Мікеланджело і спробує створити максимально повний та справжній портрет художника. 

Иноземець 

18:35

Цюань з донькою уже кілька років живе у лондонському Чайна-тауне. Він відкрив затишний китайський ресторанчик і почувається щасливим – до того моменту, поки ця ідилія не порушилася – вибух у Лондоні забирає єдину радість – його доньку. Цюань починає співпрацювати з британською владою і не зупиниться ні перед чин, зараз помсти. На перший погляд тихий і спокійний чоловік насправді має страшну таємницю.

Вбивство у «Східному експресі»

14:10

Сюжет фільму розгортається навколо подій на борту одного з найрозкішніших поїздів Європи. Загадкове вбивство, яке трапилося під час подорожі, мусить розкрити бельгійський детектив Еркюль Пуаро. Його завдання ускладнюється тим, що майже в кожного з тринадцяти підозрюваних пасажирів був свій мотив для скоєння злочину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 50-річна Памела Андерсон показала струнку фігуру в рекламі білизни. Фото
Наступна новина Як легко прокидатись навіть зимою: корисні поради
Останні новини
Схожі новини