РЦ «Промінь»: що подивитися у луцькому Multiplex напередодні Нового року

РЦ «Промінь»: що подивитися у луцькому Multiplex напередодні Нового року

Головна прем’єра цього тижня у MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», комедія «Дуже погані матусі - 2». 

Які ще фільми транслюватимуть упродовж останніх днів цього року, 28 – 31 грудня, у кінотеатрі MULTIPLEX, читайте у кіноафіші на Першому

Дуже погані матусі - 2

12:15 14:25 16:35 17:45 18:45 20:55 23:05

Великий будинок, люблячий чоловік, талановиті діти і кар'єра. Ми вже дорослі і самі приймаємо рішення? Як би не так! Турботливі батьки досі не залишають нас без «цінних порад», особливо, коли вони несподівано приїдуть на Новий рік. Правда, відриватися вони теж навчать по-дорослому! Іншими словами, свято підкралося непомітно ... 

Джуманджі: Поклик джунглів

10:45 13:25 13:35 16:05 18:45 19:55 21:10 23:50

Чотири абсолютно різні підлітки опиняються всередині гри "Джуманджі" - тепер на кожному кроці їм доведеться рятуватися та оминати загрози.

Для того, щоб пройти гру і залишитися в живих, підлітки перевтілюються у персонажів "Джуманджі" - сором'язливий Спенсер стає сильним і відважним дослідником, брутальний Фридж - невправним коротуном, модниця Беттані опиняється у тілі професора, а незграба Марта перетворюється на спритну амазонку.

Друзі змушені прийняти свої нові ролі і стати переможцями у грі, сповненій пасток, хитрих загадок, сутичок з дикими звірами і страхіть небезпечних джунглів.

Фердинанд

11:10 12:10 13:10 14:20 16:35 21:35

Буває іноді така несправедливість в житті: на наймиролюбнішого в світі бика, який з дитинства волів сидіти під деревом і вдихати аромат квітів, а не бігати навколо, стикаючись лобами з іншими одноплемінниками, упав безглуздий жереб долі - його як «найбільш швидкого й дикого екземпляра» помилково обрали для участі в бою биків в Мадриді...

Байстрюки

15:25 23:35

Приготуйтеся до найвеселішої подорожі в пошуках тата! Ексцентрична мати виростила двох синів Пітера та Кайла цілком певними, що їхній батько помер, коли вони були маленькі. Але несподівано хлопці виявляють, що це не так, і вирушають на пошуки батька, під час яких дізнаються занадто багато нового.

Зоряні війни: Останні джедаї

10:35 

Баланс Сили знову порушений, і події розвиваються з неймовірною швидкістю! Рей, Фіннові, всюдисущому дроїду BB-8 та іншим героям доведеться вступити в небезпечну сутичку з могутнім Першим Орденом.

Кіборги

22:20

Художній фільм "Кіборги" - історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна!

У четвер, 28 грудня, у  MULTIPLEX покажуть англомовний показ «Зоряні війни: Останні джедаї». Не пропустіть. 

Star Wars: The Last Jedi

18:30

Having taken her first steps into the Jedi world, Rey joins Luke Skywalker on an adventure with Leia, Finn and Poe that unlocks mysteries of the Force and secrets of the past.

Таємне життя комах

10:30 

Ласкаво просимо в світ комашок: тут у кожного - своя роль, все рухається за своїми правилами і законами, вирує життя, повне злетів і падінь, радощів та суму. Якщо заглянути під листочок або відсунути травинку, можна дізнатися всі секрети таємничого світу комах. Треба лише трохи напружити уяву…

У неділю, 31 грудня, кінотеатр MULTIPLEX, що у луцькому РЦ «Промінь», працюватиме до 20.00 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські митники вилучили велику партію контрабандних сигарет
Наступна новина За крадіжку косметики ковельчанці «світить» до трьох років в'язниці
Останні новини
Схожі новини