Волинські митники вилучили велику партію контрабандних сигарет

Волинські митники вилучили велику партію контрабандних сигарет

Волинські митники вилучили рейсовий автобус через цигарки, які  водій приховав у тайнику.

Про це інформує Волинська митниця ДФС.

Волинські митники у пункті пропуску «Устилуг» оглядали рейсовий автобус сполученням «Харків-Щецин», що слідував з України до Республіки Польща під керуванням водія приватного перевізника.

У спеціально виготовленому  сховищі транспортного засобу було виявлено приховані від митного контролю 400 пачок цигарок з марками акцизного податку України загальною вартістю 10 тис  грн.. Тайник громадянин України облаштував під туалетом і оснастив люком зі сторони багажного відсіку в такий спосіб, що доступ до нього був можливий лише через демонтаж/монтаж відповідних складових, а виявлення схованки стало можливим лише за допомогою технічних засобів митного контролю.

На підставі статті 511 за порушення, передбачене ч. 1 статті 483 Митного Кодексу України, у водія тимчасово вилучено цигарки «LM» вартістю 10 тис грн. та автобус «VAN НООL» вартістю 621,8 тис гривень.

Санкція статті передбачає штраф у розмірі 100% вартості товару – предмета порушення, а також конфіскацію товару і транспортного засобу зі спеціально виготовленим тайником.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для бізнесу впроваджують нові можливості Електронного кабінету
Наступна новина РЦ «Промінь»: що подивитися у луцькому Multiplex напередодні Нового року
Останні новини
Схожі новини