Рятувальники Волині отримали обладнання від волонтерів з Британії

Рятувальники Волині отримали обладнання від волонтерів з Британії

Рятувальники Володимирського району отримали автодрабину та пожежну автоцистерну від британських волонтерів.

Про це інформує ГУ ДСНС у Волинській області. 

Завдяки співпраці Володимирської міської ради, громадської організації «Об’єднання Активіст» із волонтерами Робертом Бернардом Френдтом та Морін Свон із Великої Британії рятувальники 3 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС Волині отримали автодрабину та пожежну автоцистерну, що стануть неоціненною допомогою в рятувальних операціях та допомагатимуть рятувати життя людей.

Автодрабина, що має висоту 32 м, є важливим і необхідним інструментом у руках рятувальників, оскільки вона дозволить ефективно та швидко проводити аварійно-рятувальні роботи та ліквідації пожеж в будь-якому місті чи населеному пункті району.

Начальник ГУ ДСНС області Мирослав Демʼянчук подякував волонтерам та міській раді за допомогу в зміцненні матеріально-технічної бази волинських рятувальників.

"Ця допомога підвищує моральний дух рятувальників, надаючи їм відчуття важливості їхньої роботи та підтримки від влади та міжнародних партнерів. Дякуємо міській раді м. Володимир та британським волонтерам Роберту Бернарду Френдту та його партнерці Морін Свонн. Разом з такою підтримкою ми ще сильніші!" - йдеться у дописі. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 16-річна волинянка вчинила самогубство
Наступна новина У нацпарку на Волині облаштували нову екостежку
Останні новини
Схожі новини