Сайт 104.ua запроваджує систему онлайн-платежів MasterPass

Сайт 104.ua запроваджує систему онлайн-платежів MasterPass

Оплачувати за природний газ через інтернет тепер ще простіше. Користувачі Особистих кабінетів на сайті 104.ua отримали можливість здійснювати оплату за газ із онлайн-гаманця MasterPass.

Із 26 березня для клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут», які мають особистий кабінет на сайті 104.ua, є можливість оплати за газ через платформу MasterPass.

Це дозволяє спростити онлайн-платежі. Платформа MasterPass є електронним гаманцем, за допомогою якого можна розрахуватися в інтернеті без введення реквізитів платіжних карток (номери та терміну дії).

Технологію забезпечує сервіс онлайн-платежів iPay.ua.

Гаманець MasterPass зберігає інформацію по всіх картах користувача, тому не потрібно кожен раз заново вводити ці дані на сайті 104.ua.

Сервіс Особистий кабінет на 104.ua дозволяє не тільки платити за газ, але й керувати своїм особовим рахунком  - контролювати свої витрати на газ, відслідковувати історію платежів, бачити нарахування по субсидії, завантажувати квитанції, крім того - отримувати всю необхідну інформацію про газопостачання та консультації фахівців.

Реєстрація в «Особистому кабінеті» займає декілька хвилин. Для цього споживачеві необхідно ввести номер власного особового рахунку та суму останнього проведеного платежу за газ.

Детальнішу інформацію та покрокову інструкцію щодо реєстрації в «Особистому кабінеті» можна знайти на сайті 104.ua або зателефонувавши в Контакт-центр за номером: 0332 701 704 та 0332 280 104

Інструкція по оплаті з MasterPass

Фото: ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька не працюють два «сонячні» дерева, які мали би заряджати телефони
Наступна новина У Луцьку артист із США прийняв дияконський сан
Останні новини
Схожі новини