Сайти для аудіювання з англійської мови

Сайти для аудіювання з англійської мови

Сьогодні існує багато сайтів, які можна використовувати для аудіювання та вдосконалення навичок розуміння англійської мови на слух. Ми зібрали для вас чудову добірку сучасних та зручних платформ для аудіювання з англійської мови.

Канали YouTube 

YouTube має величезну кількість відео на різні теми. Ви можете знайти відео з англійськими піснями, канали для вивчення англійської, відеоуроки, влоги та інтерв'ю з носіями мови.

Кожного дня люди в усьому світі використовують YouTube, щоб навчатись чомусь новому або розвинути вже наявні навички. Це чудова безплатна платформа для вивчення англійської мови. Все, що вам потрібно, це гарне інтернет-з’єднання.

Ви можете дивитись чи фактично «сидіти» на уроках в будь-який час дня та ночі, можете призупиняти, прискорювати чи уповільнювати та переглядати відео так часто, як вам потрібно.

Вивчайте англійський алфавіт просто та ефективно! Почніть свою мовну подорож з нами. Перегляньте нашу цікаву статтю про англійський алфавіт, здобудьте основи і розширте свої знання мови. Клацайте за посиланням та відкрийте для себе багато корисного!

TED 

TED Talks – це надзвичайно популярні виступи різних спікерів на різноманітні теми, мотиваційні пізнавальні лекції англійською мовою. Ви можете переглядати відео та слухати виступи найсвідоміших людей планети абсолютно безплатно!

Відео TED являють собою контент про різні сфери знань, а також унікальну можливість для вивчення англійської мови. Усі відео TED супроводжуються субтитрами як англійською, так і перекладом на інші мови. Відео TED можливо переглядати на Youtube каналі, на офіційному сайті, а також у додатку.

BBC Learning English 

BBC Learning English надає безліч аудіоуроків, вправ та ресурсів для вивчення англійської мови. Це чудовий ресурс для вивчення британського варіанту англійської. Кожного дня на каналі BBC Learning English публікується новий урок. Вони виходять в різних форматах: реальні життєві ситуації, інтерв’ю, мультфільми тощо. Також, існує розділ під назвою BBC News Review, де журналісти обговорюють актуальні всесвітні події.

Ви можете прослуховувати новини, аудіокурси, діалоги та багато іншого. Доступні навчальні курси для різних рівнів та вікових груп. Частина курсів поділяється за тематикою. Як бачите, це досить розгалужений проєкт. Крім сайту, є сторінки в Instagram, Facebook, Twitter та YouTube-канал. Офіційний додаток BBC Learning English об'єднує уроки та ведучих на одній простій у використанні платформі. Це гарний спосіб підтримувати та розвивати свою англійську мову.

Learn English Kids від British Council 

Пісні – один із найприємніших та ефективних способів вивчення іноземних мов.

Їхні мелодії та ритми допомагають добре запам’ятати нові дієслова, вирази та розмовні звороти. Дітям молодшого віку корисно слухати дитячі пісні та підспівувати – це допомагає покращити пам’ять та властивість запам’ятовувати.

Learn English Kids – чудовий канал с великою кількістю мультиплікаційних відео з дитячими пісеньками. Кожне відео дуже якісне та містить захопливий сюжет та субтитри англійською мовою.

На каналі є мультфільми за мотивами улюблених дитячих казок, серед них: Goldilocks and the Three Bears (“Золотоволоска та три ведмеді”), Jack and the Beanstalk (“Джек і бобове стебло”) та Little Red Riding Hood (“Червона шапочка”). Як і дитячі пісні, мультфільми супроводжуються англійськими субтитрами. Крім того, на каналі є рубрика Word of the week (“Слово тижня”). Це відео, в якому діти з усього світу вивчають певне нове слово.

Хоч ресурс розрахований на дітлахів, він може бути корисним і для дорослих, які розпочинають вивчати англійську з нуля. 

ESL Lab 

ESL Lab пропонує велику кількість аудіозаписів на різні теми з вправами для перевірки розуміння мови на слух. Ви можете слухати діалоги, розмови, лекції та інтерв'ю. Уроки розподілені по рівнях та темах. Після прослуховування аудіо пропонується відповісти на запитання для перевірки розуміння матеріалу. Це гарний ресурс для вивчення американського варіанту англійської мови.

EngVid

EngVid – це сайт з безплатними відеоуроками англійської мови від різних викладачів. Всі викладачі – носії англійської мови з якісною вимовою, мають викладацький стаж понад 10 років та викладали в багатьох країнах світу. Ви можете вивчати англійську граматику, вимову, лексику та інші аспекти мови.

Тут є більше, ніж 1500 відеоуроків на теми Business English, Comprehension, Culture & Tips, Exams, Expressions, Grammar, Pronunciation, Slang, Speaking, IELTS, TOEFL, TOEIC, Vocabulary, Writing.

Real English

Real English – одна з найкращих платформ для тих, хто починає вивчати англійську мову. На ній є велика бібліотека безплатних уроків. Кожен урок містить два відео (з субтитрами та без), а також декілька вправ. У відео представлені реальні люди та реальні життєві ситуації, що дозволяє відчути та зрозуміти, як люди розмовляють англійською.

Запишіться на наші курси англійської для дорослих за посиланням та здійсніть мовний прорив. Поглиблюйте свої знання, покращуйте комунікацію та досягайте нових висот у навчанні та кар'єрному рості. Реєструйтесь зараз та розпочніть свій успішний шлях з англійською!

Підсумки

Перелічені сайти надають широкий спектр матеріалів для аудіювання на різних рівнях складності. Вони можуть допомогти вам покращити розуміння англійської мови, вдосконалити вимову та розширити словниковий запас. Не соромтеся експериментувати та знаходити ресурси, які найбільше вам підходять.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тактичні перчатки
Наступна новина Повідомили про загибель воїна з Волині, який більше року вважався безвісти зниклим
Останні новини
Схожі новини