Бутік Тетяни Вільчинської: нова колекція, новий підхід, нова якість

Бутік Тетяни Вільчинської: нова колекція, новий підхід, нова якість

Кілька місяців тому у Луцьку ...зачинився салон гардин Тетяни Вільчинської. Численних клієнтів тоді відразу ж заспокоїли: це тимчасово, буде цікаве і сучасне оновлення!

І ось днями тут знову відкрилися двері. Чим може здивувати і так авторитетний і один з найкращих у Луцьку салон гардин, який майже два десятиліття “тримає марку” і пропонує стильні та якісні інтер’єрні рішення? 

… Ми говоримо з Тетяною Вільчинською у її новому салоні. Тут - білосніжні стіни, гарне освітлення, затишна атмосфера та зручний куточок, де можна зручно присісти, випити запашної кави і добре обміркувати свій вибір. 

З чим пов'язані зміни? 

Я у цьому бізнесі - уже 26 років. Й розумію, що стояти на одному місці - значить зупинитися у розвитку, перестати задовольняти смаки й побажання наших вибагливих клієнтів.

Останні два роки я багато подорожувала країнами Європи та Азії. Вивчала тенденції свого багатостороннього бізнесу. І залишитися на старих позиціях просто не могла. Міжнародні виставки, які я відвідала за минулий рік, послужили поштовхом до змін у бізнесі. Адже мені і моєму професійному колективу хочеться творити, робити щось цікаве і унікальне, бачити нові тканини, відчувати на дотик якість і натуральність.

Світ зробив великий крок вперед, попереду ідуть нові технології, новації, інтернет ресурси. Треба завжди бути обізнаним у своєму бізнесі, щоб бути цікавим і продуктивним у продажах, - переконана Тетяна Вільчинська

І врешті я вирішила: годі “пливти за течією”, треба змінювати ринок!  Адже мені дуже цікаво творити щось абсолютно нове і унікальне. Шукати такі тканини, яких ні в кого немає, пропонувати людям цікаві сучасні новинки, які будуть радувати їх кожен день.

Тому тепер активно працюємо з виробниками на виставках, де можна знайти унікальні тканини. І саме тому вирішили стовідсотково змінити наші колекції, і інтер’єр  салону.

Чим особлива нова колекція? 

Наш салон - унікальний, з великим вибором вибором тканин та аксесуарів. Вирішила, що Україні треба “оновитися”. На часі - лаконічність, якість і  ексклюзивність. Скільки я бачила цікавих тканин на закордонних виставках - не уявляєте! І саме такі тканини стали основою нашої нової колекції. Їх виготовляли у Туреччині, Італії, Іспанії та Німеччині. 

Ці тканини не купиш просто так. Вони не виробляються масово. Їх ще немає у каталогах. Ми замовляли це на виставках, і “під нас” фабрики їх виготовляли. 

Дизайном деяких тюлей я займаюся особисто. Мені дуже цікаво побачити свої ідеї в готових виробах.

 

Що змінилося в салоні?

Для зручності клієнтів у салоні встановили show box (демонстраційну плазму), на якій можна подивитися, як виглядають штори та тюль. Тут є каталог наших виробів. Також плазма дозволяє підібрати дизайн і тканину відповідно до вікна й інтер’єру замовника. 

Тканини представлені в ексклюзивному варіанті. Це Італія (гламурна колекція Versazze), Іспанія з її бавовною, Німеччина з її простотою і, звісно, улюблена Туреччина. Ціна і якість - просто супер. Запрошуємо зайти і подивитися. Ми вас приємно здивуємо. Це ексклюзив і досконалість. Тому що ви заслуговуєте найкращого.  

Крім того, в салоні відкрився відділ “Краще для кращих”. Тут можна придбати корейську та ізраїльську косметику, брендові сумки і аксесуари, замовити постільну білизну і домашній текстиль. Відділ завжди буде наповнюватися цікавими новинками. 

До слова, я із задоволенням щоразу їду на чергову виставку, бо впевнена, що наші клієнти залишаться задоволеними. Команда нашого салону - круті професіонали. До того ж я завжди можу надати консультацію онлайн.

Дехто з моїх колег працює зі мною уже майже два десятки років, дехто доєднався недавно. Це - класне поєднання досвіду і нових ідей, свіжих думок.

      * * *

Інколи ми, прикрасивши своє вікно удома, гадаємо, що це - на роки. І достатньо просто час від часу штори і тюлі знімати з вікна, аби прати. Але у світі це уже далеко не так! Це як з одягом: постійно з’являються нові колекції, нові фішки, нові модні віяння.. І справжні поціновувачі завжди за цим стежать, аби бути стильними і сучасними. 

Бутік Тетяни Вільчинської готовий модно одягати ваші оселі, аби ті були неповторими і відповідали найсвіжішим світовим трендам!

 

Фото Ірини Кабанової

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ розповіли, кого безкоштовно повинні тестувати на коронавірус
Наступна новина Можемо розглядати наступні етапи пом'якшення карантину, – Зеленський
Останні новини
Схожі новини