Можемо розглядати наступні етапи пом'якшення карантину, – Зеленський

Можемо розглядати наступні етапи пом'якшення карантину,  – Зеленський
Фото ілюстративне

Президент Володимир Зеленський запевнив, що сьогодні Україна справляється з коронавірусом. Тому українська влада може розглянути майбутні етапи пом’якшення карантину. Щоправда, ситуація в будь-який момент може змінитися.

Відповідну заяву Зеленський зробив під час традиційної селекторної нараді в Офісі Президента. Темою заходу стало запобігання поширенню коронавірусу. Про це повідомляє президентська пресслужба, пише «24 канал».

«Нинішні показники дозволяють розглядати майбутні етапи пом’якшення карантину та рухатися вперед з плануванням. Однак треба дивитися на ситуацію: відповідно до неї показники можуть змінюватися. Ми не можемо допустити великих спалахів коронавірусу», – наголосив Зеленський.

Також участь у нараді взяли представники Кабміну та правоохоронці. У МОЗ, зі свого боку, повідомили, що зменшується кількість хворих, які звертаються з пневмонією. А прем’єр Денис Шмигаль зазначив, що Європа дотримується карантинних обмежень, хоча і з послабленнями.

Нагадаємо, карантин в Україні продовжать і після 22 травня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бутік Тетяни Вільчинської: нова колекція, новий підхід, нова якість
Наступна новина Росія стала другою країною у світі за кількістю інфікованих COVID-19
Останні новини
Схожі новини