Самооборонівець з Луцька очолив муніципальну варту у Володимирі

Самооборонівець з Луцька очолив муніципальну варту у Володимирі
Новий очільник муніципальної варти у Володимирі Андрій Хведчак у часи Майдану

Новим керівником муніципальної варти у Володимирі став Андрій Хведчак з Луцька.

Його представив міський голова Ігор Пальонка 8-го лютого під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів виконкому міської ради Володимира, - повідомляє «БУГ».

Андрій Хведчак родом з Луцька, відомий як засновник Самооборони Майдану Волині. Як зазначив Пальонка, спочатку намагалися знайти на цю посаду місцевого, але не вдалося. Тому зійшлися на кандидатурі самооборонівця з Луцька.

Мер додав, що у першу чергу новий керівник муніципальної варти Володимира має зайнятися стихійними сміттєзвалищами, які облаштували самовільно жителі міста та прилеглих до нього сіл громади. Також необхідно змусити мешканців обрізати дерева, гілки яких нависають над пішохідними тротуарами.

Ще одна проблема, яку має вирішити Андрій Хведчак, – виїзна торгівля польськими товарами з автомобілів, на які скаржаться місцеві підприємці.

Для пересування муніципальній варті планують виділити автомобіль «Таврія», яким раніше їздив Ігор Пальонка, коли ще був очільником Зарічанської громади.

Нагадаємо, раніше «Перший» писав, що на посаду директора Волинської обласної клінічної лікарні претендує лише один кандидат - заслужений лікар України, судинний хірург Олександр Дудар.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні можна відкрити е-лікарняний без візиту до лікаря
Наступна новина В центрі Луцька перекриють рух через смолоскипну ходу
Останні новини
Схожі новини