На посаду директора Волинської обласної клінічної лікарні претендує лише один кандидат

На посаду директора Волинської обласної клінічної лікарні претендує лише один кандидат
Заслужений лікар України, судинний хірург Олександр Дудар. Фото видання «Конкурент»

Документи на участь в конкурсі на зайняття посади директора Волинської обласної клінічної лікарні подав лише один кандидат. Олександр Дудар з грудня 2019 року є виконувачем обов’язків директора цього ж медзакладу.

Про це повідомила пресслужба Волинської обласної ради у коментарі ІА «ВолиньPost».

Відомо, що учасником конкурсу на посаду директора Волинської обласної клінічної лікарні є лише один кандидат - заслужений лікар України, судинний хірург Олександр Дудар. З грудня 2019 року він також є виконувачем обов’язків директора цього ж медзакладу.

Документи від учасників Волинська обласна рада приймала від 14 до 28 січня. Кандидат на цю посаду повинен мати сім років досвіду на керівній посаді.

Сьогодні, 7 лютого, відбудеться засідання конкурсної комісії щодо розгляду заяви і інших документів претендента, а 11 лютого – заслуховуватимуть учасника конкурсу та проведуть із ним співбесіду.

Нагадаємо, раніше «Перший» повідомляв, що ексочільник державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Андрій Сазонов претендує на посаду директора департаменту інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У інфекційному шпиталі в Боголюбах перебуває 92 хворих на ковід. Яка там ситуація
Наступна новина У Луцьку на мосту зіткнулися два легковики
Останні новини
Схожі новини