Санвузли, прибудинкові території, приймальне відділення: у Ковелі змінили бюджет громади

Санвузли, прибудинкові території, приймальне відділення: у Ковелі змінили бюджет громади

У Ковелі на сесії депутати внесли зміни до бюджету територіальної громади. Виділили кошти на ремонт прибудинкових територій, санвузлів у навчальних закладах, реконструкцію приймального відділення лікарні.

Йдеться про розподіл вільного залишку коштів на початок року. Інформувала з цього питання начальник фінансового управління Валентина Романчук, – повідомляють на сайті міськради.

Майже 6 мільйонів гривень буде спрямовано на медицину. Зокрема, 4 мільйони отримає МТМО на реконструкцію приймального відділення. 300 тисяч виділяються з бюджету на проведення поточного ремонту палат для ветеранів війни та учасників АТО в стаціонарних відділеннях центральної районної лікарні.

Крім того, для цієї категорії людей 100 тисяч спрямують на оплату послуг з проведення комплексу діагностичних досліджень методом МРТ та КТ, 50 тисяч — на зубопротезування.

Пів мільйона додатково піде на пільгове забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів, 100 тисяч — на витратні матеріали для дітей, хворих на цукровий діабет, 300 тисяч — на проведення медичного огляду військовозобов’язаних, призовників, допризовників.

Подбають і про ФАПи та Білинську і Зарічнянську амбулаторії, забезпечивши їх необхідними медичними приладами та інструментарієм у сумі на 50 тисяч гривень.

На капітальний ремонт санвузлів та каналізаційної системи ліцею №7 виділено понад 1 мільйон 620 тисяч гривень. На такі ж потреби для закладів дошкільної освіти спрямують півтора мільйона .

У подальшому відремонтувати санітарні кімнати мають у ліцеї №13. На виготовлення необхідної проектно-кошторисної документації передбачено 100 тисяч гривень.

У дитсадки закуплять нові меблі, Палац учнівської молоді отримає піаніно, ліцей імені Олени Пчілки - інтерактивну дошку, а Центр професійного розвитку педагогічних працівників — комп'ютерну техніку.

Значну суму коштів буде використано на будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів комунального господарства міста.

Цьогоріч буде оновлено ще 4 прибудинкові території. На це передбачено 8 мільйонів гривень.

На реконструкцію водопровідної мережі від свердловини № 11 до насосної станції другого підйому по вул. Геологів буде профінансовано 3 мільйони, реконструкцію котельні по вул. Володимирській,85 — півтора, водовідведення на вулиці Федьковича та провулку Фестивальному — 100 тисяч гривень.

Понад 2 мільйони планують використати на дороги у с. Зелена - вул. Поліська, у Волі Ковельській - вул. Воля.

На будівництво кладовища на вулиці Варшавській буде освоєно 2 мільйони, придбання снігоприбиральної техніки для КП “Добробут” - 700 тисяч гривень.

250 тисяч гривень виділяється на соціальний захист населення. Збільшуються видатки і на управління культури, молоді та спорту на понад 2 мільйони гривень. Планується розпочати роботи з реконструкції приміщення на вулиці Степана Бандери, де у подальшому має бути Ковельський історичний музей.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зіштовхнулися маршрутка та вантажівка. Сімох осіб госпіталізували
Наступна новина Китай відправив першу партію вакцини проти коронавірусу в Україну
Останні новини
Схожі новини