З бюджету Луцька виділили ще два мільйони на придбання генераторів

З бюджету Луцька виділили ще два мільйони на придбання генераторів

Депутати Луцької міської ради внесли зміни до бюджету на 2022-ий рік.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання 39-ї сесії міської ради, інформує пресслужба мерії. 

Директор департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова поінформувала, що виділили 2 млн грн на придбання генераторів.

Також запропоновано спрямувати вільний залишок бюджетних коштів по загальному фонду бюджету громади, який утворився станом на 01.01.2022, в сумі 1 500 000 грн на надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на реалізацію Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, проведення заходів територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на території Луцької міської територіальної громади на 2022 рік.

Також обранці підтримали зміни до бюджету на 2023-ий рік.

Міський голова Ігор Поліщук подякував депутатам за конструктивну роботу у поточному році. “На жаль, коли ми підсумовували минулий рік, і говорили, що рік непростий був, і сподівалися, що цей буде простішим, то навіть не уявляли, на скільки складним він буде. Попри це, наша громада достойно пройшла ці випробування, кожен з нас доклав зусиль для допомоги Збройним силам України. Бажаю, щоб наступного року ми усі разом святкували довгоочікувану перемогу. Прошу Господа, щоб зберіг кожного воїна та кожну українську сім'ю. Нашій громаді — процвітання та розвитку, усім нам — сили духу, нехай Господь благословить Україну та подарує перемогу”, - зазначив він.

Читайте також: Луцькі депутати просять Зеленського накласти вето на зміни до закону про містобудування

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Діда Мороза вигадали у 20-х роках на Волині?
Наступна новина В «Ягодині» та «Устилузі» – скупчення транспорту
Останні новини
Схожі новини