Луцьк отримав 70 мільйонів гривень на проєкт реконструкції 13-ї школи

Луцьк отримав 70 мільйонів гривень на проєкт реконструкції 13-ї школи

25 вересня під час пленарного засідання 51-ї сесії депутати внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади. 

На проєкт реконструкції школи №13, що на вулиці Чернишевського, 29 (субвенція з державного бюджету) обранці спрямували 70 млн грн та 13 млн грн – як співфінансування до субвенції, інформує пресслужба мерії. 

Ще 12 млн грн (обласна субвенція) передбачили на ремонт відділення дитячої онкогематології Волинської обласної дитячої лікарні.

6 млн грн виділили комунальному підприємству “Луцькводоканал” на співфінансування проєкту “Комплексна модернізація систем водопостачання та водовідведення міста Луцька”.

Департаменту освіти на надання компенсації на оплату комунальних послуг, що надаються під час розміщення в умовах воєнного стану тимчасово переміщених осіб, депутати виділили 133 520,88 грн, на придбання холодильного обладнання для харчоблока ЗЗСО “Одерадівський ліцей” №37 передбачили 55 тис. грн, на придбання холодильника для ЗДО №21 - 25 тис. грн, на придбання картоплечистки ЗДО №19 - 49 тис. грн, на поточний ремонт системи електропостачання ЗЗСО “Клепачівська гімназія” №35 - 50 тис. грн, на поточний ремонт тіньових навісів ЗДО №15 - 60 тис. грн.

1 650 тис. грн обранці громади виділили для департаменту соціальної політики на виплату матеріальних допомог жителям Луцької територіальної громади.

Для департаменту культури передбачили 45 тис. грн на придбання насоса для Луцької художньої школи.

Депутати збільшили капітальні видатки на розробку проєктно-кошторисної документації проєкту реконструкції кінотеатру “Батьківщина” у сумі 650 тис. грн. У загальному ж з бюджету на ремонт будівлі піде 1 350 тис. грн.

Департаменту житлово-комунального господарства для КП «Луцькводоканал» на розробку проєктно-кошторисної документації на встановлення санітарно-захисних зон свердловин питного водопостачання депутати спрямували 500 тис. грн, 10 млн грн виділили на поточний ремонт доріг і 1 600 тис. грн передбачили на поточний ремонт елементів благоустрою, 3 млн грн — на підтримку ОСББ.

Субвенцію з обласного бюджету 200 тис. грн обранці громади спрямували на очищення меліоративних каналів Центрального парку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькрада просить Зеленського не забирати ПДФО: міський бюджет може втратити 60 млн
Наступна новина Директором Волинської філармонії обрали судимого за корупцію кандидата
Останні новини
Схожі новини