Савченко розповіла, що її підбурювали до організації «перевороту»

Савченко розповіла, що її підбурювали до організації «перевороту»

Депутат Надія Савченко заявляє, що люди, яким доручили її знищити, підбурювали її до державного перевороту.

"Об’єктом А проводилася робота, щоб вивести мене на найвищий рівень організації так званого перевороту", – сказала вона на брифінгу 20 березня.

"Коли люди роблять революцію чи переворот, ці люди зазвичай камікадзе – вони ніколи не спитають про гроші. Коли люди питають, скільки це буде коштувати, ти чудово розумієш, що з такими людьми на одне поле сісти не можна – не тільки в бій піти чи робити революцію", – заявила Савченко.

"Задачею об’єкта А було виявити всі можливі фінансування мене як політичної сили й політичної одиниці. Тому що, перш за все, це політична задача від нашої влади по мені – крім фізичної ліквідації", – додала нардеп.

"Так само було завдання вступити в контакти з можливими джерелами мого фінансування. Тому кожного разу, коли "об’єкт А" говорив, що мені потрібно знайти гроші, я говорила "звичайно", але ніколи їх не шукала", – додала Савченко.

Вона переконана: "Для цього не потрібні гроші. Людям потрібна воля і сміливість, а не гроші".

"При цьому кожного разу "об’єкту А" я розповідала, що грошей знайти не вдалося або вдалося, але трохи пізніше вони сюди зайдуть. Далі мені було важливо зрозуміти, звідки "об’єкт А" може прийняти гроші – зі лівої чи з правої сторони", – сказала Савченко.

"Об'єкт А сказав, що гроші можуть прийнятися з будь-якої сторони – тобто як зі сходу, та і з заходу. Я розуміла, що в об’єкта А є мандат від спецслужб на те, щоб дійсно зробити подібну ситуацію і здійснити таку спецоперацію", – заявила вона.

"Це було б вінцем цієї прекрасної історії. Є політик, незадоволений владою, якого треба знищити, який говорить правду. Є теорія великої змови: не перетинайте "червоної лінії", на нас нападе Росія. Є феєрична робота спецслужб – показати, що вони упередили теракти. Хоча насправді – давайте згадаємо Хараберюша, журналіста, якого підірвали", – сказала нардеп.  

За її словами, спецслужби "ніколи не розкривають справжні теракти… тому що не хочуть вийти на самих себе".

"Коли є можливість створити фейкові теракти, злочини або їх ілюзію – спецслужби охоче беруться. Тому що Порошенкові треба вжужувати в вуха свою корисність" – сказала Савченко.

За її словами, армія ненавидить чинного президента. 

А для Савченко важливо було "довести цю ситуацію максимально далеко для правдоподібності".

"Я знала, що за кожним моїм кроком стежать. Я знала, що "об’єкт А", який писав мене й "об’єкт Б", пише "об’єкт Б", який писав мене і "об’єкт А", – розповіла депутат.

"Я дійсно малювала карти. Ще ви побачите пару відео: одне зробив об’єкт А – як виглядає купол Верховної Ради і наскільки він вразливий. Друге відео зробила я – як виглядає купол зсередини і наскільки він вразливий", – заявила Савченко.

Але за її словами, влада настільки боїться, що вірить навіть у "повний абсурд".

"Об'єкт А подавав більшість тих брєдових теорій, як можна знищити урядовий квартал. Об’єкт Б підігрував. Я малювала й замальовувала це на схемах – щоб можна було повірити, що це реальність", – сказала Савченко.

На її думку, якщо провести експертизи, то вони "розіб’ють ці фантазії в пух і прах".

Та вважає Савченко й державні перевороти робляться не так кров’ю, як "кознями": військові можуть заблокувати владу, доки та не піде на контакт із людьми. 

На брифінгу Савченко розповіла, що вела розмови про організацію терактів, аби ввести в оману владу – і осміяти її. За словами нардепа, вона ніколи б непідірвала гранати в Верховній Раді, якби там були невинуваті люди.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Трамп і Путін підкреслили важливість обмеження гонки озброєнь
Наступна новина Марк Цукерберг за добу втратив $6 млрд
Останні новини
Схожі новини