СБУ просить волинян уникати натовпів і ходити в укриття

СБУ просить волинян уникати натовпів і ходити в укриття

Під час важливих для українців свят – Дня Державного прапора і Дня Незалежності – кожен із нас повинен особливо уважно поставитися до громадської та власної безпеки.

На цьому наголошує Служба безпеки України у Волинській області.

За шість місяців повноцінної війни ворог продемонстрував свою цинічну політику щодо мирного населення. Майже щодня з боку рф запускають ракети, завдають ударів по цивільній і житловій інфраструктурі, що вбиває людей та спричиняє руйнування та пожежі.

Від них потерпають міста й села в будь-якому куточку України.

Ворога особливо зачіпає незламність українських захисників та наш патріотизм. Тож, зважаючи на дії країни-терориста та її тяжіння до символізму, провокацій можна очікувати і в найближчі святкові дні.

Сили безпеки та оборони України, як завжди, роблять все задля безпеки громадян. Але наразі важливі пильність і обачність кожного громадянина.

Відтак українців закликають дотримуватися комендантської години, встановленої для регіону, та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги й перебувати в укриттях. Крім того, варто обмежити відвідування масових заходів у публічних і громадських місцях. Також у СБУ просять повідомляти правоохоронні органи про підозрілі предмети та осіб, які перебувають у неналежних місцях.

Та головне в будь-який час – допомагати українським захисникам наближати нашу Перемогу Все буде Україна!

В Управлінні СБ України цілодобового працює телефон довіри: (097) 791-19-11, (0322) 24-40-25, а також електронна пошта: [email protected]. Інформація, отримана через телефон довіри СБУ, є конфіденційною і буде ретельно перевірена.

Читайте також: Поліція закликала волинян бути обережними під час державних свят


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Злодій виніс із квартири лучанина понад 12 тисяч доларів
Наступна новина «Рекреація – це про майбутнє і взаємодію», – Кватирко про підсумки виїзної колегії
Останні новини
Схожі новини