СБУ вилучила найбільшу в історії України партію метадону. ФОТО. ВІДЕО

СБУ вилучила найбільшу в історії України партію метадону. ФОТО. ВІДЕО

На Полтавщині працівники СБУ і Нацполіції вилучили найбільшу партію метадону в історії України.

Про це у четвер повідомляє Українська правда.

«Оперативники спецслужби встановили, що учасники етнічного організованого угруповання орендували приватний будинок у Миргороді, в якому облаштували нарколабораторію. «Товар» зловмисники планували збувати по всій території країни через розгалужену мережу дилерів», - йдеться у повідомленні.

Вказується, що під час обшуків у приміщенні нарколабораторії правоохоронці вилучили понад двадцять кілограмів метадону, триста кілограмів прекурсорів та майже п’ятдесят літрів рідкого метадонового концентрату.

«Вартість вилучених препаратів за цінами «чорного ринку» становить понад тридцять п’ять мільйонів гривень. У приміщенні також виявлено лабораторне обладнання для виготовлення наркотику", - повідомляє СБУ.

Довідково: 

Метадон –  синтетичний наркотик опійної групи. В Україні використовується в замісній підтримуючій терапії, як засіб для лікування наркоманії. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Париж втратив титул найромантичнішого міста
Наступна новина У Московському патріархаті заявили, що на Волині прихильники ПЦУ зрізали замки та захопили храм
Останні новини
Схожі новини