Ще одна область із 25 квітня перейде з «червоної» зони у «жовту»

Ще одна область із 25 квітня перейде з «червоної» зони у «жовту»

Із 25 квітня Одеська область із «червоної» зони перейде у «жовту».

Таке рішення прийняли 24 квітня під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

«Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 25 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Одеської області, та застосувати на території Одеської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки», – написав він.

Станом на 24 квітня, відповідно до даних МОЗ, у «жовтій» зоні перебувають чотири області: Закарпатська, Івано-Франківська, Херсонська і Чернівецька.

У «червоній» зоні – 11 регіонів: Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька і Чернігівська області.

Решта областей, в тому числі і Волинь, – у «помаранчевій» зоні.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України продовжив до 30 червня режим надзвичайної ситуації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Світломузичний фонтан у центрі Луцька до Великодня хочуть оновити
Наступна новина На свята призначили додаткові поїзди «Ковель – Київ» і «Ковель – Одеса»
Останні новини
Схожі новини