Ще одна область покинула «червону» карантинну зону

Ще одна область покинула «червону» карантинну зону
Фото ілюстративне

Із 26 квітня Львівська область перейшла із «червоної» карантинної зони у «жовту».

Відповідне рішення прийняли на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 25 квітня, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у фейсбуці.

«За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 26 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Львівської області та застосувати на території Львівської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “жовтий” рівня епідемічної небезпеки», – ідеться у дописі.

Напередодні таке ж рішення прийняли щодо Одеської області.

Таким чином, тепер у «жовтій» зоні 6 областей: Закарпатська, Івано-Франківська, Херсонська, Чернівецька, Одеська і Львівська.

У «червоній» зоні – 11 регіонів: Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька і Чернігівська області.

Решта областей, в тому числі і Волинь, – у «помаранчевій» зоні.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України продовжив до 30 червня режим надзвичайної ситуації.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: захворіло за добу 198 людей, одужало – 252
Наступна новина Помер відомий луцький тренер із шашок
Останні новини
Схожі новини