Ще одного Героя з Волині Президент відзначив державною нагородою посмертно

Ще одного Героя з Волині Президент відзначив державною нагородою посмертно

Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня Захисника з Любешова Івана Бубала, який загинув за Україну.

Про це пише газета Нове життя. 

Документ за №805/2022 підписано 28 листопада. Серед відзначених за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, є і любешівець – старший солдат Іван Бубало. Він удостоєний високої нагороди – ордена «За мужність» ІІІ ступеня. Посмертно.

Іван Бубало загинув 7 березня 2022 року під час наступального бою з військовими формуваннями рф на території Київської області. Боєць служив у Збройних силах України, захищаючи цілісність і незалежність держави, з вересня 2020 року. Тривалий час вважався безвісти зниклим. І лише на початку липня експертиза ДНК підтвердила, що захисник загинув. Поховали його на кладовищі рідного селища.

Читайте також: Зеленський нагородив орденом «За мужність» лучанку Катерину Павленко


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Співпрацювала з окупантами: на Волині жінці повідомили про підозру в державній зраді
Наступна новина На Херсонщину поїхала чергова вантажівка з допомогою від волинян. ФОТО
Останні новини
Схожі новини