«Ще з Майдану пішов добровольцем». На Волині помер атовець

«Ще з Майдану пішов добровольцем». На Волині помер атовець
Євген Селін

Євген Селін (позивний Начкар), уродженець Нововолинська, помер 9 квітня внаслідок важкої хвороби. Ветеран АТО на передовій східного фронту — з початку травня. В «Айдар» пішов добровольцем, був головою громадської організації «Ковельська спілка учасників бойових дій на Сході України». Військовослужбовець проживав на Турійщині. У жовтні 2020 року йому виповнилося 42 роки. 

Про це повідомляє газета Волинь-нова.

29 вересня 2014 року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений — нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

«Жека ти пройшов війну,але підступна хвороба тебе забрала! Вічна тобі пам’ять Друже! У Жеки лишилася дружина та маленький синочок , це номер карточки Любов Селіна 5168 7574 0743 8144, давайте разом допоможемо!», - йдеться у повідомленні Світлани Кириліної на сторінці Спілка воїнів Волині у фейсбуці. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому сквері зірвали ліхтарі та накидали у річку сміття. Тепер там будуть камери
Наступна новина Кількість хворих стрімко збільшується. У Луцьку можуть посилити карантин
Останні новини
Схожі новини