Що буде після 2-3 тижнів боїв на Донбасі. Думка Арестовича

Що буде після 2-3 тижнів боїв на Донбасі. Думка Арестовича

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович розповів, що буде після 2-3 тижнів боїв в Донецькій та Луганській областях.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Медуза", пише ТСН.

"За темпами війни та кількістю витрачених боєприпасів та втрат — це два-три тижні, не більше. Це не означає, що бої повністю припиняться. Це означає, що припиниться активний наступ, і, можливо, це буде останній наступ другої фази, тому що я не знаю, де вони візьмуть нові резерви. Щоб їх підготувати, потрібен щонайменше місяць, а то й два. За цей час багато чого трапиться. І санкції почнуть діяти, і в міжнародному плані щось трапиться, і ЗСУ за цей час сильно зміцняться", - наголосив Арестович.

Він додав, що водночас Росії зміцнюватися нема звідки.

"У великої матінки Росії не залишилося своїх боєприпасів, та й військ особливо не лишилося. Ми бачимо, що їде сюди. Бачимо якісь спроби мобілізації, коли на офіцерські посади беруть людей без військової освіти… Коли їдуть старі танки 1960-х років, старі БТРи та старі артилерійські знаряддя, стає зрозуміло, що з цим особливо не навоюєш", - сказав радник голови ОП України.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЗСУ звільнили від окупантів 8 населених пунктів на Херсонщині
Наступна новина Туреччина заявляє, що Україна та Росія працюють над спільним документом
Останні новини
Схожі новини