Що кажуть про звільнення медиків Волинської інфекційки в облраді та ОДА

Що кажуть про звільнення медиків Волинської інфекційки в облраді та ОДА

Зберегти 10 ліжкомісць для стаціонарного лікування хворих дерматовенерологічного центру Волинської обласної інфекційної лікарні вирішили депутати облради та фахівці профільного управління під час спільної наради.

Про це розповів Суспільному голова облради Григорій Недопад.

Нині в облраді ухвалили рішення частину людей не скорочувати, скільки саме, ще вирішуватимуть.

Зі слів Григорія Недопада, рішення про скорочення 30 медиків Волинської інфекційної лікарні належить керівництву закладу. "Якщо не буде заперечень і ніяких негативних рекомендацій від НСЗУ, дійсно ці ліжкомісця будуть розміщені на базі інфекційної лікарні, 10 ліжок з мінімальною кількістю ставок, аби забезпечити нормальне функціонування даного відділення", – каже голова облради.

Як розповів керівник обласного управління охорони здоров’я Роман Рудоквас, частково центр, в якому нині лікуються хворі з шкірно-венеричними захворюваннями, збережуть.

"Ми рекомендуємо лишити 10 ліжок. На цей час можна зберегти 3 ставки в стаціонарі, які можуть бути розподілені по 0,5 ставок і 6 людей зможуть продовжити працювати. А решта – це буде амбулаторний прийом", – каже головний медик області.

Читати також: На Камінь-Каширщині безплатно обстежуватимуть жінок на рак


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі урочисто зустрінуть військових, які повернулися з ООС
Наступна новина Поліція розшукує 43-річного жителя Луцька за розбій
Останні новини
Схожі новини