Що робити лучанам, якщо поруч немає терміналів «Сіті-Карду»

Що робити лучанам, якщо поруч немає терміналів «Сіті-Карду»

У компанії «Сіті-Кард», яка запровадила електронний квиток для розрахунку у луцькому міському транспорті, кажуть, що не можуть ставити термінали для продажу і поповнення карток у малолюдних місцях через їхню нерентабельність.

Водночас заступниця директора підприємства Інна Артемчук в інтерв’ю «Першому» запевнила, що це неповинно бути проблемою для пасажирів.

З її слів, зараз у Луцьку – 42 термінали, які в основному розташовані у супермаркетах і торгових центрах, бо це – «захист від вандалізму». Побачити розташування пристроїв можна на карті.

«Також є два вуличних термінали: один біля нашого офісу на Лесі Українки, інший – на зупинці «40 квартал». Плануємо додаткові поставити на проспекті Соборності біля площі Героїв Майдану, біля міської лікарні і біля міського департаменту соціальної політики на проспекті Волі. Ці вуличні термінали стоятимуть на зупинках. Швидкість їхнього встановлення залежатиме від погодних умов», - розповіла Інна Артемчук.

«А способів поповнити квиток вистачає і без терміналів (йдеться про мобільний додаток та сайт «Сіті-Кард», - ред.). Я дорогою до зупинки встигаю поповнити свій квиток, дитячий, ще й подивитися, що там в моєї мами на рахунку робиться. Це можна зробити, навіть вже сидячи в автобусі», - додала посадовиця.

Читати більше тут: «Люди, які платять готівкою, – «зайці». Складні питання до луцького Сіті-Карду


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перше щеплення проти коронавірусу отримали майже 300 тисяч українців
Наступна новина На Рівненщині затримали чоловіків, які збували фальшиві євро на Волині
Останні новини
Схожі новини