Що робитимуть із частиною землі, де раніше був Центральний ринок

Що робитимуть із частиною землі, де раніше був Центральний ринок

 

Стало відомо про найближчі плани на земельну ділянку, де раніше розташовувалася частина Центрального ринку.

Про це йшлося у вівторок, 29 грудня, під час сесії Луцькради, пише «ВолиньPost».

На розгляд сесії винесли проєкт про скасування рішень міської ради від 26.12.2008 № 33/26 «Про надання КП «АвтоПаркСервіс» дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування ринку на вул. Глушець, 1» та від 25.02.2009 № 36/106 «Про внесення змін в рішення Луцької міської ради від 26.12.2008 № 33/26 «Про надання КП «АвтоПаркСервіс» дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування ринку на вул. Глушець, 1».

Депутат Андрій Білан поцікавився планами щодо облаштування ділянки, що розташована на ринку, у майбутньому.

Мер Ігор Поліщук нагадав, що свого часу надали дозвіл на розробку проєкту землеустрою на Глушець, 1, однак цього так і не зробили. Тому для того, аби раніше ухвалені рішення не створювали плутанини в майбутньому, їх вирішили скасувати.

«Щодо земельної ділянки, то по лівій стороні ринку є декілька об’єктів щодо яких є ухвала про забезпечення позову, після завершення цієї ухвали вони будуть демонтовані і буде завершений демонтаж ринку підприємця Пахолка», - зауважив Поліщук. Міський голова додав, що до реконструкції площі перед замком земельну ділянку використовуватимуть як парковку для автомобілів.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Без маски? Йди геть. Волинська молодь зняла ролик про COVID
Наступна новина Річниця обміну: у полоні бойовиків на Донбасі залишається 251 українець
Останні новини
Схожі новини