«Ми не плануємо демонтаж із 15 березня». Луцький мер кличе підприємців Центрального ринку на зустріч

«Ми не плануємо демонтаж із 15 березня». Луцький мер кличе підприємців Центрального ринку на зустріч

Луцький міський голова Ігор Поліщук заявив, що у міськраді не планують продовжувати демонтаж кіосків Центрального ринку з 15 березня. Він запросив ініціативну групу підприємців ринку на зустріч, щоб знайти компромісне рішення.

Про це стало відомо з відео із традиційними підсумками тижня, яке мер оприлюднив на свій сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, у лютому департамент муніципальної варти заявляв, що до 15 березня 2021 року шість підприємців ринку «Центральний» повинні добровільно демонтувати свої торговельні кіоски на вулиці Замковій. У разі нездійснення власниками тимчасових споруд добровільного демонтажу, муніципали пообіцяли вдатися до примусового знесення кіосків.

«Хочу сказати, що з 15 березня демонтаж не буде продовжуватися. Поки що ми не плануємо продовжувати демонтаж кіосків. Я запрошую ініціативну групу підприємців Центрального ринку на зустріч для того, щоб ми обговорили, як будемо діяти у подальшому, як будемо виходити з цієї ситуації», – сказав міський голова.

«Напишіть мені, будь ласка, в месенджер, ми з вами домовимося про зустріч. Переконаний, що зі свого боку ми зробимо все, щоб у діалозі, в нормальній конструктивній розмові досягнути розумного компромісу, який задовільнить і підприємців, і місто, і дозволить вийти із цієї ситуації із найменшими втратами для усіх сторін», – додав Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відстежувати вагітність по тижнях онлайн: розповідають експерти
Наступна новина У селі за 40 кілометрів від Луцька – усього двоє офіційних мешканців
Останні новини
Схожі новини