Що відбувається на «Олімпійському» перед дебатами

Що відбувається на «Олімпійському» перед дебатами

На прилеглих до Національного спорткомплексу «Олімпійський» вулицях у Києві обмежили рух транспорту у зв’язку із запланованими на 19.00 передвиборчими дебатами кандидатів у Президенти. «Перший» пильно стежить за тим, як розвиваються події біля стадіону упродовж дня.

Під стадіон вже прибули підрозділи поліції, а також кілька фур з телевізійним обладнанням, – повідомляє Українська правда.

Також перекритий рух транспорту по Великій Васильківській від Ділової до Саксаганського. Там встановлюють рамки посеред вулиці, як під час фіналу Ліги чемпіонів.

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко повідомив що Нацполіція та Нацгвардія з самого ранку активно працюють для забезпечення публічного порядку.

Як повідомляє УНН, на разі на вулицях прилеглих до спортивної арени можна побачити десятки автомобілів та автобусів поліції, колони правоохоронців підходять на площу поряд з стадіоном. В районі «Олімпійського» також були помічені автозаки та автомобілі, ймовірно, з нацгвардійцями.

Заступник директора Департаменту комунікації  Національної  поліції  України повідомила, що на НСК повним ходом триває підготовка до дебатів і проводять заходи безпеки.

 

Підготовка на Нск Олімпійський триває повним ходом. Александр Фацевич, заступник Голови Національна поліція України:...

Posted by Ольга Атаманова on Friday, 19 April 2019

Пропуск на НСК "Олімпійський", де 19 квітня відбудуться дебати кандидатів у президенти, розпочнеться о 16:00, з собою треба мати документи і бути готовим до перевірки речей. Про це заявив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

На НСК «Олімпійський» встановили дві сцени у протилежних сторонах стадіону, на одній з них також розмістили дві трибуни для дебатів.

Відео підготовки до дебатів на НСК «Олімпійський» опублікував український фотограф то оператор Ян Доброносов на власній сторінці у Фейсбуці.

Як видно на відео, сцени у синьо-жовтих кольорах встановлені одна напроти одної у протилежних кінцях стадіону. На одній із них вже розташовані дві трибуни для дебатів. Обидві сцени обладнані також великими екранами.

 

Підготовка триває!

Posted by Yan Dobronosov on Friday, 19 April 2019

Вибухотехніки і кінологи перевірили територію стадіону

Про це повідомив речник поліції Ярослав Тракало у Фейсбуці.

Він повідомив, що вибухотехніки і кінологи перевірили територію. Всього публічну безпеку забезпечуватимуть понад 10 тис. правоохоронців.

 

До забезпечення правопорядку під час дебатів на НСК "Олімпійський" - готові! Національна поліція України практично завершила підготовку до сьогоднішнього заходу на головній спортивній арені країни. Вибухотехніки разом з кінологами👮🏻‍♂️🐕 перевірили територію. Всього публічну безпеку забезпечуватимуть понад 🔟 тисяч правоохоронців👮🏻‍♀️👮🏻‍♂️. Наразі відбувається розстановка сил та засобів, відповідно до заздалегідь узгодженого формату проведення дебатів. Поліція закликає усі сторони дотримуватися раніше досягнутих взаємних домовленостей щодо формату дебатів, затвердженого представниками обох штабів. Будь-які зміни напередодні початку заходу можуть наразити на небезпеку громадян і призвести до зниження рівня безпеки на стадіоні. Громадянам нагадуємо: заборонено приходити на стадіон у стані алкогольного/наркотичного сп'яніння, а також приносити з собою зброю, вогненебезпечні засоби, алкоголь чи будь-які інші речі, які можуть наражати на небезпеку оточуючих. #поліція #безпека #вибори2019

Posted by Iaroslav Trakalo on Friday, 19 April 2019

 

16 год. 24 хв Біля «Олімпійського». Фото Віти Сахнік

Як повідомляє журналіст «Першого» Віта Сахнік, о 16.30 усі підходи до НСК «Олімпійський» перекриті. Довкола багато поліції та Нацгвардії. 

 

Поблизу стадіону, де мають відбуватися дебати кандидатів, багато людей з нацпрапорами. Портійної символіки – не видно.

На «Олімпійському» – виросли величезні черги до рамок. 

Частина людей уже змогла пройти на стадіон. Як повідомляє журналіст Першого, всередині поки не багато глядачів, стоїть дві сцени по різні боки арени. На одній сцені відбувається концерт. Фан-зони розмежовані кордоном поліції.

Таким кордоном розмежовані фан-зони Зеленського і Порошенка

Станом на 17. 30 на НСК «Олімпійський» розгорнули кількаметровий прапор. Виступає гурт «Козак систем». Сцени працюють по черзі. Більшість людей – з прапорами і жовто-блакитними стрічками

Українці, що прийшли на дебати, танцюють і співають. 

Артистів, які виступають на сцені, просять утриматися від агітації.

Лідер групи «Мачете» на сцені Зеленського заявив, що хоче, щоб все закінчилося і українці жили в мирі.

Із фан-зони Порошенка кричать «ганьба».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин з команди Зеленського. Хто він?
Наступна новина Польське консульство у Луцьку не працюватиме 5 днів
Останні новини
Схожі новини