Квартира, земля, старенька Audi: чим багатий новий голова Луцької РДА

Квартира, земля, старенька Audi: чим багатий новий голова Луцької РДА
Володимир Кец

Володимир Кец – новий голова Луцької райдержадміністрації. Його призначили 15 червня згідно з розпорядженням Президента України Володимира Зеленського. Він має автівку, квартиру, будинок площею 250 квадратних метрів та земельну ділянку. 

Про це йдеться у його річній декларації.

Володимир Кец народився 1966 року. До цього призначення він працював заступником начальника регіонального відділення Фонду державного майна України по Волинській області, а ще раніше – заступником директора Волинського обласного центру зайнятості, згодом – начальником Головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи обласної державної адміністрації. Також він є головою ГО «Союз інвалідів Чорнобиля Волині».

Нерухомість та авто

У декларації йдеться, що він має квартиру у Луцьку площею 72,9 метра квадратних, яка є у спільній власності з дружиною, дочкою та Кец Наталією Володимирівною. Також він володіє земельною ділянкою у 1200 метри квадратних у селі Боратин Луцького району. У Боратині він має ще незавершене будівництво – житловий будинок на 250 квадратних метрів.

Володимир Кец задекларував автівку «AUDI А6» 2001 року випуску. Придбав він його у серпні 2009 року. 

Доходи

За минулий рік він заробив 246 145 тисяч гривень за основним місцем роботи, а також отримав соціальні виплати у розмірі 31 556 тисяч гривень.

На банківських рахунках Володимир Кец зберігає 39 130 тисяч гривень, а його дружина декларує 80 000 тисяч гривень готівкою.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за минулу добу виявили 666 нових інфікованих COVID-19
Наступна новина Дружину Зеленського госпіталізували з пневмонією
Останні новини
Схожі новини