Офіційно представили голову Луцької РДА

Офіційно представили голову Луцької РДА

Головою Луцької районної державної адміністрації відповідно до розпорядження Президента України від 15 червня №369 призначено Володимира Кеца. 16 червня 2020-го року, його офіційно представив трудовому колективу заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко.

Про це повідомили на сторінці ОДА у фейсбуці.

«Бажаю Вам довести справами, які принесуть користь Луцькому району, ввірену вам ділянку роботи на посаді голови РДА. Адже всі ми знаємо, що оцінку можна дати за результатами роботи», - сказав Олександр Троханенко.

Читати також: Квартира, земля, старенька Audi: чим багатий новий голова Луцької РДА

Своєю чергою, новопризначений голова Луцької райдержадміністрації подякував за довіру та запевнив, що зробить усе, аби забезпечити розвиток району. Для реалізації задуманого планує налагодити роботу з районною радою і депутатським корпусом, посилити роботу підприємствами, особливо з бюджетоутворюючими, постійно вести комунікацію з громадськістю та усі справи робити лише на користь Україні.

«Я налаштований на щоденну копітку, можливо, рутинну, але системну роботу. Тому розраховую, що усі, з ким я працюватиму, налаштовані так само. Луцький район – дуже потужний та міцний завдяки господарникам, які працюють на його теренах, тому я зобов’язаний зробити усе, щоби забезпечити подальший сталий розвиток району та додати певного економічного драйву тим процес, які цього потребують», - відзначив Володимир Кец.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнити Погуляйка: на сайті Зеленського з'явилася петиція
Наступна новина Верховна Рада планує значно підвищити штрафи за забруднення водойм та браконьєрство
Останні новини
Схожі новини