Що замовити на домашнє свято у «Карабас Барабасі»

Що замовити на домашнє свято у «Карабас Барабасі»

Для тих, хто хоче відсвяткувати важливу дату вдома, але не хоче цілу добу готувати у «Карабасі Барабасі» пропонують доставку смачних страв. Замовити її можна на сайті.

Часто ми хочемо відсвяткувати, скажімо, день народження вдома. Проте, аби організувати велике свято своїми силами потрібна не одна година на кухні. Добре, коли вдома багато помічників, але це ж не завжди так.

Саме тому можна скористатися послугою доставки. До того ж, не усе готується вдома, навряд кожна родина у Луцьку має в квартирі мангал, до прикладу.

У «Карабасі Барабасі» відтепер замовити їжу можна у два кліки, за допомогою сайту. Так, слід лише обрати з меню те, чим хочеться почастувати гостей й оформити замовлення. Доставка від 150 гривень – безкоштовна.

Для домашніх святкувань чудово підійть м’ясні страви. До прикладу, «Мега м'ясна дошка», до якої входять Смажені на вогнищі шматки свинини, телятини, курки та свинних реберець з печеною картопелькою та капустою. До речі, на виході страва важить аж два кілограми, тому точно вистачить на компанію.

Ще одна велика страва на кілька людей – «Вогняна курка» -  замариновані в духм'яних спеціях і тушковані в вершково-часниковому соусі курячі четвертинки. Подаються з легким салатом, печерицями гриль та печеною картоплею.

У піст, або ж для любителів риби тут пропонують філе скумбрії гриль в пікантному лимонно-часниковому соусі.

Досить оригінальна страва апетитні та смачні кебаби із курячого філе, східними спеціями, свіжим чилі та кунжутом.

Звісно, у «Карабасі Барабасі» є й чимало салатів, тож обрати можна на будь-який смак.

Родзинкою ж може стати крафтове пиво, яке варять лише тут. Тож якщо у вас незабаром свято – скористайтеся сервісом доставки та зекономте час і сили.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Луцькводоканалі» почали видавати електронні квитки
Наступна новина «Ми проти іноземців на ринку», –  Валерій Діброва про продаж української землі
Останні новини
Схожі новини