Що зробив за рік роботи у Луцькій райраді депутат Микола Кравчук

Що зробив за рік роботи у Луцькій райраді депутат Микола Кравчук

Кравчук Микола Анатолійович – депутат Луцької районної ради. Здобував вищу освіту у Луцькому гуманітарному університеті за спеціальністю «Журналістика». Одружений, є син. Працює менеджером зі збуту на ПрАТ «Гнідавський цукровий завод», у 2014році -  учасник АТО.

Він розповів про рік роботи депутатом у Луцькій районній раді, про плани, підтримку важливих рішень, участь у сесіях. Відповідний звіт опублікували на сайті Луцької райради.

Участь в сесіях та комісіях

Член фракції «Батьківщина».

Із 7 пленарних засідань був присутній на усіх.

Працює у комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, екології, раціонального використання природних ресурсів.

Депутатські звернення

Підготував два звернення. Перше стосувалось надання громадами інформації про співпрацю із ФОП Ткачук Богданою, більш відомою під прізвищем Новарчук, та її громадською організацією «Порятунок чотирилапих».

 Зоозахисники стверджували, що пані Ткачук надає ветеринарні послуги без відповідної ліцензії, а також здійснює відлов безпритульних тварин, утримуючи їх в неналежних умовах. Тож депутат у своєму зверненні хотів з’ясувати, чи співпрацюють територіальні громади Луцького району із ФОП Ткачук Б.Б. або ГО «Порятунок чотирилапих», чи є укладені з нею договори та чи зверталася до них Ткачук Богдана за орендою комунального майна та земельних ділянок.

Друге депутатське звернення - стосовно податку на обробіток землі площею більше 50 соток.

Підтримка важливих рішень Луцької районної ради

«Ефективними рішенням ради вважаю збереження майна, яке не потребує бюджетного фінансування. Добре, що ми не віддали усе бездумно у громади, а передали комунальному підприємству «Райтеплобуд», яке здає в оренду приміщення, наповнюючи районний бюджет.

Крім того, хорошим кроком була ініціатива не дати пліснявіти ФАПам, а роздати їх під житло для фельдшерів, вчителів або іншим спеціалістам, які потрібні громаді.

Загалом, вважаю роботу ради та фракції «Батьківщина» ефективною. Не зважаючи ні нащо. Приймали зважені рішення, керувались не емоціями, а здоровим глуздом. Що в свою чергу, ставить нас в приклад іншим радам з цілої України», - розповів Микола Кравчук.

Плани на майбутнє

«В майбутньому хочеться допомогти жителям сіл заробляти кошти на своїй землі. Для цього потрібно докласти багато зусиль, але я знаю точно, щоб жити гідно, не обов’язково всім їхати на заробітки за кордон. Без того теж нікуди, і люди будуть їхати. Але щоб селянин відчував себе гордо, йому потрібно допомогти умовами. А це зокрема, навчити вирощувати хороші продукти, допомогти зі збутом. Так як більшість думає, що продати не можна або воно коштує копійки (адже саме стільки платять ті, хто скуповує продукцію в селі, а потім перепродує її в міста)», - вважає депутат Луцької районної ради Микола Кравчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян попереджають про перші осінні заморозки
Наступна новина Помер колишній керівник Федерації профспілок Волині
Останні новини
Схожі новини