«Щоб селяни не хотіли бути депутатами»: на сільську фельдшерку на Волині «наїхали» через декларацію

«Щоб селяни не хотіли бути депутатами»: на сільську фельдшерку на Волині «наїхали» через декларацію
Джерело фото: Фейсбук

На Волині судитимуть депутата районної ради Наталію Поліщук, яка працює фельдшером у селі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Турійської райради Василь Гут.

На Наталію Поліщук склали адміністративний протокол за ст. 45 ЗУ «Про запобігання корупції» (Подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

«Дочекались, нарешті в Україні знайшли «корупціонера»! Ним стала Поліщук Наталія Богданівна, член депутатської фракції «Громадянська позиція» в Турійській районній раді, відомий сільський фельдшер, яка маючи багато проблем з особистим здоров'ям, ніколи не жаліється, а по першому дзвінку не дивлячись на пізній час та негоду іде пішки спасати хворого, хтоб він не був і не запитує є в нього гроші чи немає, а якщо немає просто використовує ліки які для цього закупила за свою невеличку заробітну плату сільського фельдшера», – йдеться у повідомленні Гута. 

Він переконаний – такий закон придумали, «щоб більше ніхто з селян не хотів стати депутатом».

«Таких фактів безліч, адже хтось повинен бути корупціонером, якщо більше нікого знайти не можна, тому і представники силових структур сьогоднішньої влади шастають по знищених владою селах, де люди рахують кожну копійку та вишукують таких прекрасних людей як Наталія Поліщук, які є патріотами України, які вболівають за людей та державу, які на початку війни віддали все, щоб наші хлопці мали чим воювати з російським агресором, якого своїми діями запустили сюди ті, хто був і далі залишається при владі», – написав депутат.

«Атому людям потрібно взявши в руки виборчий бюлетень, добре його вивчити і на майбутніх виборах зробити єдиний для себе, своїх дітей, внуків та правнуків - правильний вибір, щоб більше в нашій Країні, сільського фельдшера, авторитетну людину в селі, яка за рахунок свого здоров'я та особистих коштів рятує хворих, ніколи не звинувачували в корупції», – зазначив автор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селищі на Волині відкрили новий дитсадок. ФОТО
Наступна новина Грибний сезон у розпалі: показали «трофеї» волинського лісу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини