У селищі на Волині відкрили новий дитсадок. ФОТО

У селищі на Волині відкрили новий дитсадок. ФОТО

На Ратнівщині урочисто відкрили новий заклад дошкільної освіти.

Попри похмурий та дощовитий день п’ятниці, 2 листопада у селищі Ратне відбулась одна із найголовніших подій року – відкриття нового дитячого садочку «Капітошка», – пише Район.Ратне.

Сучасне двоповерхове приміщення будували три роки. «Капітошка» має власну котельню з альтернативним – твердопаливним обладнанням. Фасад будівлі утеплений за новітніми технологіями.

Територія ратнівського дошкільного закладу облаштована новими майданчиками із сучасними гойдалками та кількома альтанками.

Дитсадочок розподілений на дев`ять груп: раннього, середнього дошкільного та старшого віку. Також, є інклюзивна група – для діток з особливими потребами. «Капітошку» зможуть відвідувати 165 місцевих малят. Педагогічний колектив, де зібрані молоді виховательки та їхні колеги із садочку «Веселка», забезпечать якісне виховання дітям.

У дитсадочку кімнати обладнані за новітніми стандартами: на стінах приміщень красуються милі звірята та герої казок, зокрема приємні й теплі кольори кімнат забезпечать спокійну атмосферу вихованцям та працівникам закладу.

Дитсадок у селищі Ратне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Дєвчулі», Главацький і білі капці. Репортаж із конкурсу краси у Луцьку. ФОТО
Наступна новина «Щоб селяни не хотіли бути депутатами»: на сільську фельдшерку на Волині «наїхали» через декларацію
Останні новини
Схожі новини