3-місячна волинянка потребує 80 тисяч євро на лікування

3-місячна волинянка потребує 80 тисяч євро на лікування

Три місяці тому в родини Коцурів із села Перешпа Шацького району народилась донечка, – пише Район Шацьк

Проте радість батьківства затьмарив діагноз лікарів: у новонародженої, якій дали ім'я Варвара, лікарі діагностували складну вроджену ваду серця та безліч супутніх діагнозів: плана АВК, атрезiя ЛА, ВАП, перимембранозний ДМШП, первинний ДМПП, єдиний АВ-клапан, єдиний шлуночок, НК 2Аст., синдром Iве-Марка, дисциркуляторна енцефакопатiя 2 ст, синдром загального пригнiчення.

Лікарі зробили повне обстеження, але центр дитячої кардіології і кардіохірургії в Києві відмовив родині в операції, бо дитина – безнадійна та скільки проживе – відомо лише Богу…

Тривале переписування із закордонною клінікою все-таки дало надію на порятунок Варвари. В одній з клінік Німеччини, у Мюнхені, вивчивши результати обстеження, погодилися допомогти. Але дівчинці потрібна операція, вартість якої 80 тисяч євро. Днями мамі Марії з мюнхенської клініки мають переслати договір та рахунок, на що потрібні кошти.

Всю суму родина зібрати не в змозі, тому звертаються до небайдужих людей з проханням врятувати життя маленької Варвари. Чим швидше допоможуть зібрати необхідну суму – тим більше шансів у дитини на життя.

Прохання допомогти її донечці мама крихітки – Марія Коцура – розмістила також на своїй сторінці у Facebook. З проханням допомогти цій родині закликають і у відділі у справах дітей Шацької РДА.

Номер картки приват банку
5168 7551 1243 1750


номер картки Ощадбанку
5167 4910 0382 5170

Коцура Марія, телефон 0984091060


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПАТ «Волиньгаз» попереджає про відповідальність за хибні виклики аварійної служби «104»
Наступна новина У Ковелі затримали чоловіка з наркотиками
Останні новини
Схожі новини