Сенцова привезли з колонії до лікарні на «обстеження»

Сенцова привезли з колонії до лікарні на «обстеження»

Засудженого у Росії українського режисера Олега Сенцова вивезли з колонії до міської лікарні.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на прес-службу управління федеральної служби виконання покарань по Ямало-Ненецькому автономному округу.

«У зв'язку з плановим обстеженням 28.09.2018 року засуджений Олег Сенцов був вивезений в Лабитнанзьку міську лікарню, де йому виконані додаткові дослідження і отримані консультації лікарів-спеціалістів», - йдеться в повідомленні.

«З огляду на результати проведеного обстеження, О. Сенцову проведена корекція лікування», - додали у відомстві.

Прес-секретар уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової Олексій Зловєдов стверджує, що стан здоров'я Сенцова на сьогодні залишається стабільним.

«Сьогодні відбувся консиліум лікарів, за його підсумками підкоригували лікування. Стан здоров'я стабільний», - сказав Зловєдов «Інтерфаксу», зазначивши, що ця інформація отримана від уповноваженого з прав людини в Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Він додав, що уповноважений не уточнив, в чому полягає коригування лікування.

Нагадаємо, 14 травня 2018 року Олег Сенцов оголосив голодування з вимогою відпустити всіх українських політв'язнів. Він відмовляється припиняти голодування і лягати в лікарню попри погане самопочуття.

10 вересня стало відомо, що Сенцов написав заповіт на свою творчість на випадок смерті.

У помилуванні Сенцова російська влада відмовляє під приводом того, що засуджений сам повинен попросити про помилування. Цього Сенцов робити не збирається.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Влад Яма дав майстер-клас у Луцьку. ФОТО
Наступна новина ПриватБанк розширює мережу банкоматів і терміналів у Станиці Луганській
Останні новини
Схожі новини