« Головна сепаратистка держави»: що пишуть волиняни про візит Ніни Матвієнко

« Головна сепаратистка держави»: що пишуть волиняни про візит Ніни Матвієнко
фото з допису в Facebook

Візит народної артистки України Ніни Матвієнко у Володимир-Волинський спровокував чимало негативних коментарів волинян у соцмережах.

Нагадаємо, співачка завітала на Волинь, щоб взяти участь у фестивалі «Український коровай-сузір’я». Також у рамках візиту Матвієнко зустрілася із місцевими журналістами, які, окрім іншого, поцікавилися у співачки, як часто вона виступає в зоні проведення бойових дій.

Ніна Матвієнко зізналася, не їздила туди ні разу.

«Була два в Слов’янську. Я не знала, що їм співати. По-перше, я не хотіла цієї війни, я протестувала. Одним співати, а другим не співати? І ті, і ті – брати. Я вважала, що це не пояснювально, я не можу цього пояснити», - відповіла артистка журналістам.

Ця ж репліка і стала початком конфлікту. Луцький журналіст Мирослав Ватащук про це написав: «Шо, сірьозно? Гіві, Захарченко і Моторола - брати кіборгам? Чи я щось не так зрозумів?»

 

У Ніни Матвієнко запитали, як часто їй доводиться виступати в зоні проведення бойових дій, та й взагалі для українських...

Posted by Myroslav Vatashchuk on Monday, 1 October 2018

У коментарях волиняни почали називати Ніну Матвієнко зрадницею.

«Марченко, Лорак, Манатік, Вінник, Матвієнко... Скільки ще їх є... Скоморохи.» - пише депутат Волиньради Костянтин Зінкевич.

«Вона давно. московпатріархат набив голову ватою, ще й утрамбував. вибачте, що так. але чула не один її виступ на тему війни. ще як корисний ідіот дає себе використовувати антиукраїнським силам.

Краще б співала, бо дискредитує себе до краю, що й могилки її колись не знайдуть....», - коментує Леся Чорнопольська.

«Хто їй брат? Хуйло і сєпари? Народна артистка України, здавалося б, совок, совком», - підтримує дискусію Ярослава Вознюк.

«Стара кляча, яка тягне молодь у свою молодість часів відсутності туалетного паперу.
Вона скоро лижі загне як кобзон, а нам в тому гівні жити», - додає Олександр Положевець.

Внести ясність та розібратися в тому, у чому таки хочуть звинуватити народну артистку, спробувала володимирська журналістка Жанна Білоцька. 

«Якби не була на тій прес-конференції, напевно народна артистка після писанини деяких кУлег, котрі ЖОДНОГО питання навіть не задали, стала б для мене головною сепаратисткою держави», - розпочинає Білоцька свій допис у Facebook

Журналістка розповідає, що напередодні зустрічі вона «перелопатила весь Інтернет, щоб більше дізнатися про Ніну Матвієнко».

«Насправді доля у цієї жінки досить непроста. Багато чого довелось пережити і не зламатись. І більше того, стати золотим голосом України, яким говорить і плаче вона. Та попри те, я побачила перед собою просту, скромну жінку, матір, бабусю, тещу і дружину», - каже журналістка.

«На запитання Антоніни Булавіної: чи їздить Ніна Матвієко у зону АТО виступати, вона відповіла, що була у Слав'янську два рази, але не співала, бо, як зазначила, «не знає. що співати, бо й ті, й інші брати. І з самого початку виступала проти війни».

Можна трактувати її слова по-різному. Але якщо вникнути у деталі, вона мала на увазі саму ситуацію, наприклад, коли співаєш для військових ЗСУ, а поруч сидить мати чи батько місцевого хлопа, які прийшли послухати її, і які є за єдність України, при тому, що їхній син у той час воює по іншому боці.

Вони його не підтримують, їм болить воно, але це його вибір. І як їм бути поруч з нашими хлопцями, які їх захищають від їхнього ж сина? А таких людей там чимало. І вона це розуміє. Це - моя думка, і думка людей і КОЛЕГ, яких я перепитала.

Більше того, Ніна Матвієнко зізналась, що на сході доволі часто бувають її донька та зять, який, як вона зізналась у неофіційній розмові, посивів там», - йдеться у дописі у допису журналістки.

 

Завжди такі пости починаю: думала промовчати, але не змогла. Тож і цей раз неможу. Однак перед тим як написати,...

Posted by Жанна Білоцька on Tuesday, 2 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер актор Роман Карцев
Наступна новина Чому луцькі патрульні «ледь не збили» жінку на переході. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини