Середня заробітна плата волинян у вересні. Хто отримав найбільше

Середня заробітна плата волинян у вересні. Хто отримав найбільше
Фото ілюстративне

Середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій Волині у вересні становила 11 677 грн (в Україні – 14 239 грн). Порівняно з серпнем 2021 року розмір заробітної плати збільшився на 3,8%, а проти вересня 2020р. – на 19,6%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Волинській області.

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у сферах лісового господарства та лісозаготівель, виробництва меблів, машин і устатковання, не віднесених до інших угруповань, де заробітна плата перевищила середній показник по області в 2,0–1,7 раза.

Заборгованість із виплати заробітної плати впродовж вересня збільшилась на 22,0% і на 1 жовтня становила 45,6 млн.грн, що дорівнює 2,6% фонду оплати праці, нарахованого за вересень. Вчасно не отримали заробітну плату 3,3 тис. волинян, зайнятих в економіці області, кожному з них не виплачено в середньому по 13 776 грн.

Якою була зарплатня волинян у серпні – читайте тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ніж потрапив санітару в ребро». Деталі нападу пацієнта в психлікарні в Липинах
Наступна новина «У нас досі є села, в яких немає якісного 3G-інтернету», - депутат Луцької райради Олександр Новак
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні