Середня зарплата волинського працівника − вдвічі вища за «мінімалку». ВІДЕО

Середня зарплата волинського працівника − вдвічі вища за «мінімалку». ВІДЕО

Середня зарплата волинського працівника − вдвічі вища за мінімалку. Такі дані наводять у головному управлінні статистики.

За їх інформацією, за листопад в середньому була на рівні шести тисяч двохсот гривень. Тож за цим показником Волинська область випередила Житомирську, Кіровоградську, Тернопільську, Чернівецьку та Чернігівську області.

Найбільше грошей отримують волиняни, які працюють на підприємствах з виробництва меблів. Їх зарплата − одинадцять тисяч сімсот гривень. На п'ятсот гривень менше отримують працівники, які зайняті на підприємствах з виробництва машин і устаткування. Хоча загалом, всередньому по підприємствах платять − шість з половиною тисяч гривень.

У вчителів рівень оплати − близько п'яти тисяч гривень, працівників медзакладів та соцдопомоги трохи менше − чотири з половиною тисячі. А ось найнижчі зарплати − у працівників пошти та у кур'єрів. Їх дохід − від мінімалки до чотирьох тисяч гривень.

За листопад цього року середня зарплата в Україні становить майже сім з половиною тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькрада витратила 80 тисяч на футболки та чашки. ВІДЕО
Наступна новина У Любешівському технічному коледжі трапилася пожежа. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини