Шашлик, ікони і шкарпетки з собачої шерсті. Що продають на ярмарку в центрі Луцька

Шашлик, ікони і шкарпетки з собачої шерсті. Що продають на ярмарку в центрі Луцька

До 19 січня на Театральному майдані Луцька працює різдвяний ярмарок. У ятках продають усе – від їжі, одягу та косметики, до ікон.

«Перший» дізнався, що цікавого можна знайти у центрі міста.

Медова косметика і цукерки

У ятці «Здоров’я на крилах бджоли» продають медові продукти з родинної пасіки у Рожищенському районі. Літра меду тут коштує від 150 до 200 гривень. Весняний – дешевший, осінній – дорожчий, є лісовий. Пакетик квіткового пилку продають за 40 гривень.

Свічки з бджолиного воску коштують від 15 до 100 гривень, залежно від форми та розміру. Медові цукерки з сухофруктами продають по 10 гривень за штуку, набори – за 100-180. Є різні види кремів власного виробництва для обличчя і тіла. Їх готують на основі рослинних олій з додаванням меду. Маленька баночка коштує 50-80 гривень. Мило – 70 гривень за 100 грам.

Хліб на заквасці

Луцька пекарня Happy bakery продає бездріжджовий хліб на заквасці. Пшенично-житній та житній без додатків коштує 30 гривень за кілограм, з насінням соняшника, гарбузовий на цільнозерновому борошні, з волоським горіхом та журавлиною – 50 гривень за кілограм.

Круасани з шоколадом, покриті глазур’ю та арахісом – 20 гривень.

Грузинські смаколики

Київський заклад «Грузинська кухня» пропонує шашлик, люля кебаб, лаваші з різними начинками і хачапурі. Шашлик зі свинини коштує 60 гривень за 100 грам, люля кебаб – 50 гривень, хачапурі – 50, курка з овочами в лаваші – 50, лимонна та апельсинова чурчхела – 40 гривень за порцію.

Картопляна спіраль

«Спіральні чіпси з Тернополя» продають картоплю фрі у формі спіралі. Одна порція – це одна картоплина. Більша коштує 30 гривень, менша – 20. Є два види: звичайна з сіллю і з паприкою.

Шкарпетки з вовни і собачої шерсті

Луцькі підприємці возять шерстяні речі з Закарпаття. Шкарпетки машинної в’язки коштують по 100 гривень. Вони є з овечої, козячої і собачої шерсті. Капці для дорослих коштують 260 гривень, жилетки – від 380, ковдри – від 1000 гривень.

Шоколад зі Львова

«Львівська майстерня шоколаду» продає шоколадні солодощі та напої. Цукерки з різними начинками (горіхи, ром, коньяк, кава, манго, полуниця, апельсин) коштують від 10 до 15 гривень за штуку. Оригінальний шоколадний глінтвейн коштує 55 гривень за порцію. Він готується на основі молока, шоколаду, з додаванням сиропу «Амаретто», кориці та гвоздики.

Вафлі з бананом і вишневий глінтвейн

Луцька кав’ярня «Coffee Butik» окрім кави продає класичний та вишневий глінтвейн. Останній готують на основі вишневого елю замість вина. Напій коштує 35 гривень за порцію. Бабл-вафлі – це вафлі з імбирного або ванільного тіста з бананом, шоколадом та горіхами. Порція коштує 50 гривень. Також тут продають різдвяні калачі.

Керамічні ікони

Луцькі підприємці продають керамічні ікони з Тернополя. Коштують вони від 200 до 400 гривень. Також у цій ятці продають магніти на холодильник з зображенням луцьких пам’яток і Степана Бандери. Вони коштують 20 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У 2020 році українці матимуть по три-чотири вихідних поспіль
Наступна новина Лучан запрошують на етнофестиваль «Різдво у Луцьку»
Останні новини
Схожі новини