Шестеро осіб подали документи на реєстрацію кандидатами у президенти. СПИСОК

Шестеро осіб подали документи на реєстрацію кандидатами у президенти. СПИСОК
Президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року. Фото - rubryka.com

Станом на 18:00 3 січня шестеро осіб подали документи до Центральної виборчої комісії на участь у президентських виборах, які відбудуться у березні 2019 року.

Про це повідомляє 24 канал.

Першим офіційно зареєстрованим кандидатом у Президенти України став екс-міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко, який подав документи в Центральну виборчу комісію в перший день передвиборчої кампанії – 31 грудня.

Окрім нього, в останній день 2018 року документи до ЦВК подав правозахисник та економіст із Броварів Володимир Ратуш. За його словами, з великими політичними силами він не пов'язаний, проте у минулому був членом партії «Народно-трудовий союз українців». 

Вранці 3 січня документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом на виборах президента України подав лідер Соціал-демократичної партії, народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Каплін.

Четвертим офіційно зареєстрованим кандидатом у Президенти України став Валентин Наливайченко. За його кандидатуру 3 січня одноголосно проголосували делегати з'їзду партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість». Після цього він одразу подав документи до Центральної виборчої комісії та пройшов реєстрацію.

Також 3 січня подав у ЦВК документи голова Аграрної партії Віталій Скоцик.

Міський голова Львова та лідер партії «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Садовий останнім 3 січня подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом на виборах президента України.

Тому станом на вечір 3 січня вже шість осіб подали до ЦВК для реєстрації кандидатами у президенти. Крім вказаних політиків, ЦВК отримала документи від екс-міністра екології Ігоря Шевченка та юриста Володимира Ратуша.

Документи у ЦВК можна подати до 3 лютого 2019 року. З ними потрібно також внести грошову заставу у розмірі 2,5 мільйона гривень. Реєстрація усіх кандидатів у президенти буде тривати до 8 лютого.

Нагадаємо, президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині сільський голова за хабар дозволив повирізувати ялинки. ФОТО
Наступна новина Олів'є та вареники від лучан уже доставили бійцям на схід. ФОТО
Останні новини
Схожі новини