Взяли під варту шістьох грабіжників, які вночі напали на оселю у селі на Волині

Взяли під варту шістьох грабіжників, які вночі напали на оселю у селі на Волині

За принципової позиції Луцької місцевої прокуратури шістьом мешканцям Львівщини, які вчинили розбій із проникненням у будинок у селі Воютин Луцького району, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Як повідомлялося раніше, уночі 21 березня 2018 року зловмисники у масках, підібравши ключ, проникли у будинок директора одного з волинських сільськогосподарських підприємств у цьому селі.

Попри погрози нападників власниця будинку вчинила їм активний опір, а опісля здійснених її зятем кількох попереджувальних пострілів з мисливського карабіна "Форт-201" вони втекли, прихопивши лише 1500 грн., які лежали в доступному місці.

Неподалік від місця вчинення злочину було виявлено спаленим один із автомобілів, якими зловмисники діставалися до будинку.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців нападників у скорому часі затримали.  

Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні розбою з проникненням у житло (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 187 КК України).

Триває досудове розслідування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться майстер-клас з писанкарства
Наступна новина Луцька гімназія №18 - перша за рейтингом результатів ЗНО
Останні новини
Схожі новини