Школяр із села під Луцьком збирає кубик Рубика за 7,23 секунди. ВІДЕО

Школяр із села під Луцьком збирає кубик Рубика за 7,23 секунди. ВІДЕО
Арсен Горковчук. Скріншот з відеосюжету

Школяр із села Гаражджа Луцького району Арсен Горковчук може скласти кубик Рубика за 7,5 секунд – це його особистий рекорд.

Весь свій вільний час школяр присвячує збиранню кубика Рубка на швидкість, йдеться у сюжеті UA: Волинь.

Головоломками хлопець захопився під час літніх канікул, коли закінчив третій клас. 

«Він за 3 чи 4 дні пришвидшився, і почав складати кубик Рубка за хвилину, коли починав з трьох хвилин. Він знайшов сам, де купити кубики. Він сам ходив на заняття. Кожного тижня він просить новий кубик. Бог дав нам можливість – і ми купуємо те, що він хоче. Він зараз у такому віці – краще, хай приділяє час кубикам, аніж телефону», – розповіла мама хлопчика Ірина Фелецька.

Тоді записався у гурток зі спідкубінгу, керівником якого є Дмитро Трухін.

«Виникла ідея створити школу спідкубінгу, яка розвиває дитячий мозок завдяки головоломкам. Щодо Арсена – він почав займатись із нами півроку тому. Я одразу побачив, що дитина набагато швидше схоплює всю ту інформацію, яку ми їм тут подаємо», – розповів він.

Хлопець каже, що наразі його дійсний рекорд – 7 секунд 23 сотих. Також стверджує, що його мрія – потрапити 9 лютого на офіційне змагання зі спідкубінгу.

Більше – у сюжеті.

 
Дев’ятирічний Арсен за 7,5 секунд збирає кубика Рубика

Зібрати кубик Рубика за 7 з половиною секунд – такий власний рекорд дев’ятирічного Арсена Горковчука із села Гаразджа Луцького району, - розповідає мама хлопця. Вона каже: увесь вільний час школяр присвячує головоломкам і спідкубінгу – збиранню кубика Рубика на швидкість.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 30 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вирішували, як втримати молодь у країні. ВІДЕО
Наступна новина Скандал у Стобихівці: будуватимуть нову школу за 115 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини